Antena Meniu Search
x

Video O femeie din Pantelimon, înjunghiată mortal în casă. Fiul adolescent a fost cel care a sunat la 112 să ceară ajutorul pentru mama sa

O femeie de 49 de ani a fost înjunghiată mortal, sâmbătă seară, în locuinţa sa din oraşul Pantelimon, judeţul Ilfov. Fiul adolescent al femeii a sunat la112. În casă se mai afla şi soţul femeii, care a fost ridicat de oamenii legii. 

de Redactia Observator

la 16.10.2022, 11:57

Vezi și

”La data de 15 octombrie a.c., în jurul orei 20:06, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către un minor, în vârstă de 14 ani, cu privire la faptul că mama sa a fost înjunghiată în imobilul de la adresa de domiciliu, din oraşul Pantelimon.

Ucisă de soţ în faţa fiului

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţişti oraşului Pantelimon pentru activităţile specifice din competenţă, iar la adresa indicată au găsit o femeie, în vârstă de 49 de ani, care prezenta leziuni traumatice la nivelul pieptului. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare, însă în cauză, a fost declarat decesul victimei”, a anunţat Poliţia Judeţeană Ilfov.

În imobil au fost găsiţi copilul minor şi soţul victimei, în vârstă de 53 de ani, acesta din urmă aflându-se în prezent în custodia poliţiştilor. De asemenea, a fost anunţat medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov pentru efectuarea de activităţi specifice. Acolo s-au deplasat si poliţiştii Serviciul de Investigaţii Criminale Ilfov, pentru cercetări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » O femeie din Pantelimon, înjunghiată mortal în casă. Fiul adolescent a fost cel care a sunat la 112 să ceară ajutorul pentru mama sa