Antena Meniu Search
x

Foto O fetiţă de cinci ani a rămas cu mâna blocată în tubul de evacuare al unei piscine, la un hotel din Mamaia

O fetiţă în vârstă de 5 ani a ajuns la Spitalul Judeţean Constanţa, miercuri seară, după ce i-a fost prinsă mâna în tubul de absorbţie al unei piscine de la un hotel din Mamaia. Pompierii au reuşit să îi scoată mâna cu tot cu ţeava respectivă.

de Redactia Observator

la 21.07.2021, 22:45

O fetiţă de cinci ani a rămas cu mâna blocată în tubul de evacuare al unei piscine, la un hotel din Mamaia
O fetiţă de cinci ani a rămas cu mâna blocată în tubul de evacuare al unei piscine, la un hotel din Mamaia - ISU

O fetiţă în vârstă de 5 ani a ajuns la spital, după ce i-a fost prinsă mâna în tubul de absorbție al unei piscine. Nimeni nu știe cum a reușit copilul să-și strecoare mâna prin sita de la evacuarea apei. Părinții au sunat la 112, iar la hotelul din Mamaia s-a deplasat un echipaj de descarcerare şi unul de prim-ajutor. Pompierii au reuşit să scoată mâna fetiţei, dar o bucată de ţeavă a fost prinsă de aceasta.

Fetiţa de cinci ani a fost anesteziată 

Copilul a fost transportat la Spitalul Judeţean Constanţa, iar cadrele medicale au decis transportarea acestuia pe Secţia de Chirurgie pentru a fi anesteziat, urmând ca apoi ţeava respectivă să îi fie îndepărtată de pe mână cu un flex adus de tatăl fetiţei. În cele din urmă, medicii au reușit să-i scoată mâna.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Andreea Filip. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O fetiţă de cinci ani a rămas cu mâna blocată în tubul de evacuare al unei piscine, la un hotel din Mamaia