Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "O fi alunecat". Bărbat înecat într-un lac de agrement, readus la viaţă de medici pe malul apei. Scene dramatice în Târgu Mureş

Intervenţie la limită pentru un bărbat de 50 de ani, care a căzut în lacul de canotaj al unui complex din Târgu Mureş. Salvarea lui au fost câţiva trecători care au sărit imediat în ajutorul lui atunci când au văzut că se îneacă. După minute bune de resuscitare, medicii au reuşit să îl readucă la viaţă şi a fost transportat în stare gravă la spital. 

de Sorin Tanţoş

la 08.10.2024 , 11:34

Totul s-a întâmplat după lăsarea serii. Bărbatul, care lucra acolo, a fost văzut de câţiva trecători plimbându-se pe mal, însă nu le-a dat nimic de bănuit. Nu a trecut mult timp şi acesta a căzut în apă. Martorii nu au stat pe gânduri şi i-au sărit în ajutor.

Salvator: Am auzit un zgomot. M-au chemat fetele că cineva a căzut în lac. O fată m-a ajutat şi aşa l-am tras afară la margine şi ea a avut telefonul şi a chemat salvarea. O fi alunecat. 

Medicii au reuşit să-l readucă la viaţă

Vezi și

La faţa locului, au intervenit de urgenţă mai multe echipaje de salvare, care au încercat din răsputeri să îl salveze de la moarte.

Pe acelaşi subiect

Andrei Iulian Tufă, ISU Mureş: Am identificat o persoană de sex masculin, scoasă de către un trecător pe malul bazinului. În primul moment, am aplicat manevrele de resuscitare. 

Estrela Suceava, UPU SMURD Târgu Mureș: Pacientul era în comă, hipotermic, motiv pentru care s-a intervenit asupra căilor respiratorii, stabilizare. 

Victima a fost transportată la spital în stare gravă, iar poliţiştii vor să afle acum din ce cauză a avut loc incidentul.

Sorin Tanţoş Like
Întrebarea zilei
Vă costă mai mult chiria anul acesta faţă de 2023?
Observator » Evenimente » "O fi alunecat". Bărbat înecat într-un lac de agrement, readus la viaţă de medici pe malul apei. Scene dramatice în Târgu Mureş