Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Băiețel român de 2 ani, mort în Italia după ce a căzut într-o piscină. Micuțul s-a stins la spital după aproape o lună de comă 

Dramă într-o familie de români stabilită în Italia. Copilul lor de numai 2 ani şi-a pierdut viaţa, după ce a căzut în piscină. Incidentul a avut loc la finalul lunii august când familia se afla la un complex rezidențial. De atunci, medicii l-au ţinut în comă indusă pentru a-l stabiliza, fără succes însă. Carabinierii încearcă să afle acum circumstanţele în care s-a produs tragedia. 

de Redactia Observator

la 17.09.2024 , 11:36

Episodul tragic a avut loc pe 24 august, potrivit Rai News. În timp ce se afla împreună cu familia la un compex rezidențial din Formello, în apropierea Romei, băiețelul de 2 ani a căzut în piscină. 

Copilul a fost scos din apă și dus de urgență la spital sub cod roșu, în stare critică.

Băiețelul român a murit după aproape o lună de comă

Sursa foto: romatoday.it
Vezi și

După internarea la policlinica Gemelli, tabloul clinic al micuțului a necesitat terapie intensivă. Săptămânile de comă indusă au reprezentat o încercare disperată a medicilor de a păstra funcțiile vitale ale băiețelului. Din păcate, monitorizarea și asistența medicală nu au reușit să prevină agravarea progresivă a stării micuțului, care a culminat cu moartea sa pe 15 septembrie. 

Dinamica precisă a accidentului rămâne încă de stabilit, scrie gaeta.it. Carabinierii din Formello au declanșat o anchetă pentru a clarifica circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia. Anchetatorii examinează piscina și orice defecțiuni de siguranță care ar fi putut contribui la nenorocire. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Ştiri externe » Băiețel român de 2 ani, mort în Italia după ce a căzut într-o piscină. Micuțul s-a stins la spital după aproape o lună de comă