Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O grenadă a fost găsită atârnată de clanţa porţii Andreei Tonciu. Sora vedetei a crezut că e o glumă şi a aruncat-o în stradă

A fost alertă în sectorul trei al Capitalei, la doi paşi de primărie. O şcoală a fost evacuată şi o stradă a fost închisă după ce un apel la 112 anunţa că o grenadă stă atârnată de clanţa porţii unei case. Locuinţa aparţine familiei Andreei Tonciu. Fără să conştientizeze pericolul, sora fostei asistente TV a luat proiectilul şi l-a aruncat în drum. Norocul tuturor a fost că nu avea explozibil. 

de Denisa Dicu

la 29.05.2024 , 14:04

Dispozitivul a fost ridicat de poliţiştii de la Serviciul de Intervenţii şi Acţiuni Speciale, dar şi de poliţiştii de la Serviciul de Arme şi Explozivi. Întreaga stradă a fost blocată, chiar dacă grenada nu conţinea material explozibil.

Însă, până când dispozitivul a fost ridicat, atât elevii, dar şi cadrele didactice din şcoala care se află în apropierea locuinţei familiei Tonciu au fost evacuaţi şi s-a stabilit un perimetru de siguranţă. O poliţistă locală a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a alertat poliţiştii cu privire la această grenadă.

Prima dată, grenada a fost văzută de sora Andreei Tonciu, care, crezând că este o glumă, ar fi luat-o şi ar fi aruncat-o pe jos. Apoi, poliţista locală a găsit-o şi a dat alerta. Oamenii legii s-au prezentat la faţa locului pentru a face verificările necesare. 

Vezi și
Denisa Dicu Like

Pasiune, adrenalină, curiozitate și dorința de a afla poveștile oamenilor. Sunt doar câteva dintre lucrurile care mă îndeamnă să fac jurnalism cu atât de mult drag.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » O grenadă a fost găsită atârnată de clanţa porţii Andreei Tonciu. Sora vedetei a crezut că e o glumă şi a aruncat-o în stradă