Antena Meniu Search
x

O persoană rănită în urma unei explozii într-un apartament din Dâmboviţa. 12 persoane au fost evacuate

O deflagraţie s-a produs, luni, într-un bloc din oraşul dâmboviţean Fieni, două apartamente din imobil fiind avariate. O persoană este rănită, alte 12 persoane care se aflau în bloc s-au autoevacuat. Nu se cunosc, deocamdată, cauzele exploziei, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 28.11.2022, 11:24

12 persoane au fost evacuate
O persoană rănită în urma unei explozii într-un apartament din Dâmboviţa - Inquam Photos / Virgil Simonescu

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, deflagraţia a avut loc, luni, 28 noiembrie, într-un apartament dintr-un bloc situat pe strada Republicii din oraşul Fieni.

12 persoane au fost evacuate din bloc

La locul exploziei intervin pompierii de la Garda Fieni cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD, Detaşamentul Pucioasa cu două autospeciale de stingere şi o autospecială pentru descarcerare. 

”La locul evenimentului pompierii au constatat că în urma exploziei a fost afectat apartamentul unde s-a produs deflagraţia şi un apartament vecin. Explozia nu a fost urmată de un incendiu. În urma evenimentului, o persoană, conştientă, primeşte îngrijiri medicale de la echipajul SMURD”, informează ISU Dâmboviţa. 

Au fost evacuate 12 persoane din blocul în care a avut loc deflagraţia. Deocamdată nu se cunoaşte cauza exploziei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » O persoană rănită în urma unei explozii într-un apartament din Dâmboviţa. 12 persoane au fost evacuate