Antena Meniu Search
x

O tânără înţeapă mai multe prezervative într-un supermarket, apoi le pune înapoi pe raft. VIDEO

O tânără a devenit protagonista unui videoclip revoltător, ajuns viral pe reţelele de socializare. Ca parte a unei provocări pentru contul său de TikTok, fata s-a lăsat filmată în timp ce înţeapă mai multe prezervative apoi le pune înapoi pe raft, într-un supermarket.

de Redactia Observator

la 25.01.2022, 13:50

Tânără filmată în timp ce înţeapă mai multe prezervative dintr-un supermarket, apoi le pune înapoi pe raft - Youtube

Fără nicio jenă tânăra a postat ulterior imaginile pe contul ei de TikTok, amuzându-se de situaţie. Comentariile nu au încetat să apară, oamenii fiind revoltaţi de gestul imatur şi prostesc al acesteia. 

În filmare se poate observa cum adolescenta, aflată pe un raion dintr-un supermarket, râde în timp ce desface o cutie de prezervative, le înţeapă cu un ac de siguranţă, spunând: „Unul din trei, care sunt şansele”. 

"Doar la casă le-am găsit dar n-am avut cum face asta lângă casele de marcat deci am mers pe alt raion", a explicat în dreptul videoclipului. Comportându-se ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat, tânăra merge apoi spre casele de marcat şi pune cutia cu prezervative înapoi pe raft.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu este însă primul videoclip controversat pe care tânăra îl postează pe contul ei de TikTok. Cu peste 1 milion de like-uri şi aproape 100.000 de foloweri, aceasta publică constant filmări cu provocări sau videoclipuri cu mesaje şi ipostaze indecente. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » O tânără înţeapă mai multe prezervative într-un supermarket, apoi le pune înapoi pe raft. VIDEO