Antena Meniu Search
x

O tânără şi fiul de 10 luni, sechestraţi de iubitul mamei, în Chiajna. Când a venit poliţia, bărbatul s-a baricadat şi el în casă: avea un ordin de protecţie emis pe numele său

Un bărbat şi-a agresat concubina, pe care a ţinut-o cu forţa într-un imobil din Chiajna, împreună cu copilul de 10 luni. La sosirea poliţiştilor s-a baricadat şi el în casă, fiind convins ulterior de către negociatori să deschidă. A fost imobilizat, iar verificările au arătat că a avut un ordin de protecţie, dar pe durata valabilităţii acestuia a locuit cu femeia, pe care a sechestrat-o şi şantajat-o. A fost reţinut pentru 24 de ore.

de Redactia Observator

la 29.02.2024, 14:28

Un bărbat şi-a agresat concubina - News.ro

Un bărbat își ţinea cu forţa iubita într-o casă din Chiaja, împreună cu băiețelul ei. Bărbatul o bătea, amenința și șantaja. Când au aflat polițiștii de caz, s-a baricadat în casă. Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat miercuri seara de către un bărbat că într-un imobil din Chiajna, o tânără de 24 de ani, având și copilul minor cu ea, este agresată și ținută cu forța de către iubit.

Mama şi copilul, sechestraţi în Chiajna

Polițiștii și negociatorii au "încercat să relaționeze cu bărbatul", însă în prima fază acesta a refuzat să comunice, baricadându-se în imobil. Ulterior, negociatorii au reușit să stabilească un prim dialog cu bărbatul respectiv, iar ulterior l-au convins să deschidă ușa, astfel fiind posibilă imoblizarea sa.

În apartament se afla o femeie de 24 de ani, împreună cu fiul său minor, care a formulat plângere la sediul poliției. Bărbatul de 30 de ani a fost dus la poliție pentru cercetări, iar polițiștii au emis pe numele lui un ordin de protecție provizoriu.

Pe acelaşi subiect

​Bărbatul a fost reținut

Din verificări a reieșit că împotriva bărbatului, Judecătoria Bârlad emisese ordin de protecție, care a expirat la data de 21 februarie 2024, iar atât pe perioada valabilității ordinului de protecție cât și ulterior, cei doi au locuit împreună, astfel fiind încălcate restricțiile. De asemenea, bărbatul ar fi amenințat-o și lovit-o pe fată și, de asemenea, ar fi șantajat-o și ar fi lipsit-o de libertate în mod ilegal.

Bărbatul a fost reținut, iar joi este prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » O tânără şi fiul de 10 luni, sechestraţi de iubitul mamei, în Chiajna. Când a venit poliţia, bărbatul s-a baricadat şi el în casă: avea un ordin de protecţie emis pe numele său