Antena Meniu Search
x

Video "Oameni de treabă, cuminţi. Ferească Dumnezeu!". Tragedie pentru o mamă din Iași, după ce casa în care locuia cu fiii ei a luat foc

Doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa, noaptea trecută, după ce un incendiu a cuprins casa din Iaşi în care locuiau. Alte două persoane, o bătrână şi fiul ei, care era ţintuit la pat, au fost salvaţi la timp. Se pare că incendiul a pornit de la un coş de sobă.

de Redactia Observator

la 25.10.2022, 07:46

Vezi și

Flacără foarte mare! A început să ia acoperişul foc. 

Bărbatul povesteşte că abia ajunsese acasă când a văzut vâlvătaia.

O flacără foarte mare în interiorul casei vecinilor. Şi atunci am sunat la 112. 

Era ora 20 şi 10 minute. Imediat, trei echipaje de pompieri au pornit spre locul incendiului. În casa veche, de aproximativ 100 mp, locuiau o bătrână şi doi fii ai săi, dar şi un alt bărbat, aflat în gazdă. 

Pe acelaşi subiect

Georgică Onofreiasa, ISU Iași: La ajungerea forţelor de intervenţie la locul evenimentului, incendiul se manifesta generalizat, două persoane au fost asistate medical la locul intervenţiei, ulterior fiind transportate la spital. Concomitent cu operaţiunea de stingere, în incendiu au fost găsite două victime decedate.

Casă cuprinsă de flăcări în Iași, doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa

Mama, de 84 ani, şi unul dintre fii, de 52 ani, imobilizat la pat, au fost scoşi la timp. Pentru celălalt fiu, dar şi pentru bărbatul care îi ajuta la treburile gospodăreşti nu s-a mai putut face nimic.

Persoane peste 45-50 de ani. Cei doi copii ai doamnei au probleme de handicap. Foarte mari. 

Oameni de treabă, cuminţi, da...Ferească Dumnezeu!

Georgică Onofreiasa, ISU Iași: Cauza probabilă de producere a incendiului a fost efectul termic prin radiaţie al coşului de fum amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile. 

Cum casa s-a făcut scrum, când vor ieşi din spital, mama şi fiul său, ţintuit la pat, vor trebui să-şi găsească un alt loc unde unde să locuiască.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » "Oameni de treabă, cuminţi. Ferească Dumnezeu!". Tragedie pentru o mamă din Iași, după ce casa în care locuia cu fiii ei a luat foc