Antena Meniu Search
x

Video Operațiune dramatică de salvare la Mamaia. Trei persoane au murit înecate, iar alte două au ajuns la spital în stare gravă

Tragedie în Mamaia. Trei persoane au murit înecate, iar alte două au ajuns la spital în stare gravă, după ce s-au aventurat în marea agitată. Turiştii din zonă au făcut lanţ uman pentru salvarea lor. ISU Dobrogea a precizat că pentru trei persoane scoase inconştiente din apă s-au încercat manevrele de resuscitare, însă în zadar.

de Redactia Observator

la 14.08.2023, 12:50

Vezi și

UPDATE. A murit și a treia persoană resuscitată. 

UPDATE. O altă persoană pentru care s-au încercat resuscitarea a fost declarată decedată. În acest moment bilanțul este sumbru: doi oameni au murit, trei au ajuns la spital în stare gravă. În Mamaia este arborat steagul galben. Asta înseamnă că înotul este permis doar pentru cei experimentați.

UPDATE. Din nefericire, una dintre persoanele înecate a fost declarată decedată. Victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Potrivit ISU Constanța, cinci persoane sunt în pericol de înec, pe plaja Victoria din stațiunea Mamaia. Intervin pentru salvarea celor cinci persoane mai multe echipaje SMURD și autospeciala de transport victime multiple din port.

S-a format un lanț uman pentru salvarea celor cinci, în Mamaia

Trei persoane au fost scoase din mare inconștiente. La ora transmiterii știrii sunt efectuate manevre de resuscitare pentru persoanele scoase din apă. Celelalte două victime sunt conștiente și au fost transportate la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Operațiune dramatică de salvare la Mamaia. Trei persoane au murit înecate, iar alte două au ajuns la spital în stare gravă