Antena Meniu Search
x

Video Pacient în comă după ce mașina de dializă în care se afla a fost spulberată de un Renault, pe o stradă din Drobeta Turnu Severin

Un pacient al unei clinici private de dializă din Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, este în comă indusă și starea lui de sănătate este gravă, după ce mașina ce îl transporta de la domiciliu la unitatea medicală a fost implicată într-un grav accident rutier cu un alt autoturism. Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere.

de Redactia Observator

la 07.01.2022, 13:57

Vezi și

Familia severineanului susține că șoferul de pe mașina dializei nu a condus prudent și s-a înscris în trecerea printr-o intersecție, fără să respecte indicatorul STOP. Acuzațiile sunt întărite și de imaginile video de pe o cameră de supraveghere de pe strada Cicero din Drobeta.

Medicii fac eforturi supraomenești să țină victima în viață.

Accidentul s-a produs în 3 ianuarie.

Poliția a deschis o anchetă după accidentul din Drobeta

Pe acelaşi subiect

Potrivit reprezentanților IPJ Mehedinți, polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare din culpă.

"La data de 3 ianuarie a.c., ora 16.50, conducătorul unui autoturism aparținând aparținând unei unități medicale din municipiul Drobeta-Turnu Severin a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a unui pasager aflat în autoturismul care circula pe strada Mihail Sadoveanu. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțunii de vătămare corporală din culpă, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin", au transmis polițiștii mehedințeni.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de corespondentul Observator Alin Ghiciulescu -  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Pacient în comă după ce mașina de dializă în care se afla a fost spulberată de un Renault, pe o stradă din Drobeta Turnu Severin