Antena Meniu Search
x

Video Pârtiile, pline de copii în weekend. Nu la fel de bucuroşi au fost părinţii: "Aşa ceva n-am mai păţit, în 20 de minute să merg 500 de metri"

Cei mai mici iubitori ai sportului de iarnă au umplut pârtiile de schi. Pentru unii elevi vacanţa s-a încheiat, iar pentru alţii abia începe.

de Redactia Observator

la 20.02.2023, 08:19

Vezi și

Mulţi au profitat de zilele libere pentru a învăţa să schieze, sub îndrumarea părinţilor sau chiar a instructorilor de schi. Vremea a fost şi ea ideală pentru o vacanţă perfectă pe schiuri. Încă de la primele ore ale dimineţii sute de copii, împreună cu părinţii sau instructorii din taberele de schi, au ajuns pe pârtia Sorica din Azuga.

Andrei Pintenaru, coordonator şcoală de schi: Zăpada este din plin. Copiii au vent foarte mulți. Avem și tubbing la Azuga și pârtie de sănii.

Cei mici s-au bucurat din plin de fiecare clipă din vacanţa lor

Cei mici s-au bucurat din plin de fiecare clipă din vacanţa lor. Distracţia s-a încheiat pe drumul spre întoarcere acasă. Ca în fiecare vacanţă, traficul de pe Valea Prahovei a dat mari bătăi de cap şoferilor.

Pe acelaşi subiect

Șofer: Aşa ceva n-am mai păţit, în douăzeci de minute să merg 500 de metri. Foarte rău, foarte aglomerat.

La fel de greu a fost şi pentru şoferii care au ales să meargă duminică la munte. Pe sensul spre urcare, în dreptul staţiunii Sinaia, s-a mers bară la bară. Poliţiştii au organizat mai multe filtre în mai multe puncte pe DN1, în dreptul staţiunilor montane unde valorile de trafic au fost crescute.

Pentru unii vacanţa s-a încheiat, iar pentru alţii abia începe. Pârtia Buscat din Cluj a fost plină în weekend şi aşa va rămâne şi în perioada următoare.

Iancu Șerbănescu, administrator părtie: A fost o săptămână plină, am avut câteva sute de elevi. Mai mult de atât, urmează încă o săptămână de vacanță pentru alte județe limitrofe Clujului.

Cei mai mulţi elevi au profitat de vacanţă ca să înveţe să schieze

Cei mai mulţi elevi au profitat de vacanţă ca să înveţe să schieze.

Tămaș Ioniță, coordonator școală ski: A fost o săptămână aglomerată, am avut peste 20 de copii la tabere. Toată pârtia a fost destul de aglomerată. 

Faptul că vacanţa a fost împărţită în mai multe perioade reprezintă un avantaj atât pentru schiori, că se pot bucura de părtii mai puţin aglomerate, cât şi pentru proprietarii pensiunilor de la munte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Pârtiile, pline de copii în weekend. Nu la fel de bucuroşi au fost părinţii: "Aşa ceva n-am mai păţit, în 20 de minute să merg 500 de metri"