Antena Meniu Search
x

Video "Pe toată lumea ajuta". Jandarmul care s-ar fi sinucis la serviciu, în Sălaj, făcea parte din corul bisericii. A fost găsit mort, împușcat, în camera de armament

Un jandarm din Sălaj s-a sinucis chiar în timpul serviciului. Bărbatul de 56 de ani a fost găsit fără suflare de colegii săi. Subofiţerul asigura paza la un depozit de armament din Cehu Silvaniei, iar la cea mai recentă evaluare psihologică fusese declarat apt. Cazul a fost preluat de Parchetul Militar Cluj. Vă avertizăm, urmează detalii care vă pot afecta emoţional. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 24.10.2023, 08:29

Vezi și

Bărbatul a fost găsit cu mai multe plăgi împuşcate în zona toracelui, de colegul său, venit să îl schimbe din tura de noapte. Acesta a sunat imediat la 112 însă era deja prea târziu. 

Diana Ember, purtător de cuvânt ISU Sălaj: S-a constatat că o persoană de sex masculin se afla în stop cardiorespirator, echipajele aplicând manevrele de resuscitare specifice, iniţiate de primul echipaj sosit la locul evenimentului. Din nefericire, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată. 

Bărbatul lucra în Jandarmeria Română de mai bine de 10 ani

Marius Mesaroș, purtător de cuvânt IJJ Sălaj: La cea mai recenta evaluare psihologică a fost declarat apt. Circumstanțele în care s-a produs evenimentul, urmează să fie elucidate, de către instituțiile abilitate. 

Pe acelaşi subiect

Anchetatorii au audiat mai mulți jandarmi, printre care și cel care şi-a găsit colegul inconştient, în camera de armament. Cunoscuţii povestesc că bărbatul făcea parte din corul bisericii şi locuia alături de mama lui în ultima perioadă. Tatăl său a decedat recent, acesta fiind și motivul bănuit de apropiați, din cauza căruia jandarmul s-ar fi împușcat.

Bărbat: Un om deosebit, deci pe toată lumea ajuta, era ok. 

Reporter: Gestul dânsului? 

Bărbat: Regretabil, dacă este adevarat că s-a sinucis cu arma din dotare. Probabil ca avea o legatură mai puternică cu parinții...

Bătrână: Era un om foarte liniştit, un om de treabă, saluta pe toată lumea. 

Jandarmul nu era căsătorit şi nici nu avea copii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Pe toată lumea ajuta". Jandarmul care s-ar fi sinucis la serviciu, în Sălaj, făcea parte din corul bisericii. A fost găsit mort, împușcat, în camera de armament