Antena Meniu Search
x

Video Mai multe ipoteze în cazul jandarmului găsit împușcat la serviciu, în Sălaj. Avea 56 de ani, iar la ultima evaluare psihologică a fost declarat apt

Sfârșit tragic pentru un jandarm în vârstă de 56 de ani, din Șimleu Silvaniei, județul Sălaj. Bărbatul a fost găsit împușcat, în această dimineaţă, la serviciu, iar medicii nu l-au mai putut salva. Tragedia ar fi avut loc chiar la schimbarea de tură.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 23.10.2023, 14:57

Vezi și

La această oră, sunt luate în calcul mai multe ipoteze, inclusiv cea a sinuciderii. Superiorii jandarmului au transmis că acesta avea mai multe plăgi împușcate la nivelul toracelui. 

"Cu profund regret, confirmăm vestea tragică a decesului colegului nostru, care a fost găsit în această dimineață, la obiectivul la care își desfășura serviciul, cu mai multe plăgi împușcate în zona toracelui. Ne exprimăm regretul pentru pierderea sa și transmitem condoleanțe familiei îndurerate. Jandarmul era subofițer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj și avea 56 de ani. La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt. Circumstanțele în care s-a produs evenimentul urmează să fie elucidate de către instituțiile abilitate. La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj au fost dispuse, de urgență, verificări interne cu privire la cele întâmplate, urmând ca rezultatele să fie puse la dispoziția organelor abilitate. Dumnezeu să îl ierte!", au transmis colegii jandarmului.

Jandarmul a fost găsit în stop cardio-respirator

Potrivit ISU Sălaj, echipajul SMURD l-a găsit pe bărbat în stop cardio-respirator, au fost aplicate manevre de resuscitare, însă efortul a fost în zadar.

Pe acelaşi subiect

"În data de 23.10.2023, la ora 7.53, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă - SMURD Sălaj a fost solicitat să intervină în localitatea Cehu Silvaniei, pentru acordarea asistenței medicale de urgență specifice, în sprijinul unui echipaj aparținând Serviciului de Ambulanță Județean Sălaj. Ajunși la fața locului, s-a constatat că o persoană de sex masculin se afla în stop cardio-respirator, echipajele aplicând manevrele de resuscitare specifice inițiate de primul echipaj sosit la locul evenimentului. Din nefericire, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată la locul solicitării", au comunicat și reprezentanții ISU Sălaj.

Declarat apt la cea mai recentă evaluare psihologică

Reprezentanții IJJ Sălaj au demarat o anchetă internă în acest caz, pentru a afla exact ce s-a întâmplat acolo, iar în paralel și polițiștii au deschis un dosar penal, pentru ucidere din culpă.

Jandarmul găsit fără suflare, în această dimineață, avea 56 de ani și era de loc din satul Gârceiu, comuna Crişeni, județul Sălaj. Era necăsătorit, nu avea copii și cânta în corul bisericii. La cea mai recentă evaluare psihologică, care a avut loc în septembrie 2022, jandarmul a fost declarat apt. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Mai multe ipoteze în cazul jandarmului găsit împușcat la serviciu, în Sălaj. Avea 56 de ani, iar la ultima evaluare psihologică a fost declarat apt