Antena Meniu Search
x

Video Un poliţist şi un fost jandarm din Dolj, prinşi în plasă de DIICOT. Procurorii i-au dat aproape 9.000 de lei unui tânăr să cumpere cocaină de la cei doi

Traficanți de droguri în uniformă. Un polițist și un fost jandarm din Dolj au fost condamnați la închisoare pentru trafic de droguri de mare risc. Au fost prinși în flagrant în timp ce vindeau substanțe interzise.

de Redactia Observator

la 05.10.2023, 13:59

Vezi și

Polițistul a fost condamnat la șase ani de închisoare cu executare iar fostul jandarm la opt ani de închisoare. Sentința dată de Tribunalul Dolj nu este încă definitivă. Cei doi au fost prinși în flagrant în timp ce vindeau cocaină în Craiova.

Traficanți de droguri în uniformă

Un consumator de droguri, colaborator al DIICOT, s-a întâlnit cu polițistul de trei ori. A cumpărat de la el 18 doze de cocaină cu 8.700 de lei. Banii pe care i i-a dat de fiecare dată polițistului erau de fapt bani din fondurile DIICOT. Apoi, s-a întâlnit cu fostul jandarm care era, de altfel, și furnizorul său de droguri, într-o benzinărie iar acolo a avut loc flagrantul.

Procurorii DIICOT au găsit în mașină bani, droguri și au aflat că amândoi se aflau sub influența substanțelor psihoactive. În fața instanței amândoi și-au recunoscut faptele. De altfel, fostul jandarm a mai avut probleme cu legea și în trecut tot din cauza drogurilor. La începutul anului 2022 el a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru trafic de canabis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Un poliţist şi un fost jandarm din Dolj, prinşi în plasă de DIICOT. Procurorii i-au dat aproape 9.000 de lei unui tânăr să cumpere cocaină de la cei doi