Antena Meniu Search
x

Galerie foto Penthouse-ul care s-a vândut cu 136 milioane de dolari, deşi se află în construcţie. Are 22.000 de metri pătraţi

Un penthouse cu cinci dormitoare care acoperă aproape 22.000 de metri pătrați s-a vândut în Dubai pentru 500 de milioane de dirhami din Emiratele Arabe Unite - puțin peste 136 de milioane de dolari - stabilind un nou record pentru una dintre cele mai aglomerate piețe imobiliare de lux din lume, potrivit CNN.

de Redactia Observator

la 06.12.2023, 14:13

Amplasat deasupra unui turn de 71 de etaje numit Como Residences, apartamentul care nu a fost încă construit este situat în exclusivistul Palm Jumeirah, un arhipelag de insule artificiale cunoscut pentru vilele sale de designer, hoteluri de lux și cluburi de plajă cu piscine infinite.

Proprietarul penthouse-ului mai are de aşteptat trei ani până se poate muta

Construit cu puțin peste 20 de ani în urmă, arhipelagul se întinde pe o suprafață de 560 de hectare (1.380 de acri) și găzduiește aproximativ 80.000 de oameni. Cea mai nouă atracție a sa este Palm Tower, un hotel de 52 de etaje, 232 de metri înălțime și un zgârie-nori de reședință privată, cu o punte de observație publică la 360 de grade chiar în vârf, oferind vederi uimitoare ale coastei Dubaiului.

Como Residences sunt în prezent în construcție, iar Provident Estate, agenția din Dubai care a intermediat vânzarea, spune că anticipează finalizarea până la sfârșitul anului 2027, ceea ce înseamnă că cumpărătorul penthouse-ului va trebui să aștepte încă cel puțin trei ani înainte de a se putea bucura de achiziția lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Penthouse-ul care s-a vândut cu 136 milioane de dolari, deşi se află în construcţie. Are 22.000 de metri pătraţi