Antena Meniu Search
x

Video Percheziţii de amploare ale procurorilor DIICOT, în Bucureşti: un fost acţionar al Rapidului, "săltat" de poliţişti

Razie de amploare a poliţiştilor bucureşteni în această dimineaţă, 11 august. Procurorii DIICOT, cu ajutorul SGIV, efectuează mai multe percheziţii domiciliare pe raza municipiului Bucureşti şi a mai multor judeţe.

de Redactia Observator

la 11.08.2021, 11:06

Vezi și

Potrivit unor surse, percheziţiile sunt efectuate într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în săvârșirea infracțiunilor de camătă și șantaj. Conform aceloraşi surse, Eugen Preda, liderul clanului Luptătorilor, desprins din Clanul Sportivilor, a fost încătuşat de poliţişti.

În urma aceloraşi percheziţii, a fost "ridicat" de procurori şi Nicolae Cristescu, fostul acţionar al clubului de fotbal Rapid.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Fii Observator » Percheziţii de amploare ale procurorilor DIICOT, în Bucureşti: un fost acţionar al Rapidului, "săltat" de poliţişti