Antena Meniu Search
x

Perseverenţă la extrem: Un bărbat din Suceava a dat şi a picat de 53 de ori examenul teoretic pentru permisul auto

Repetiţia este mama învăţăturii. Nu însă şi pentru un sucevean. Bărbatul a dat de 53 de ori examenul la proba teoretică la şcoala de şoferi şi tot de atâtea ori l-a şi picat.

de Redactia Observator

la 02.03.2024, 12:31

Perseverenţă la extrem: Un bărbat din Suceava a dat şi a picat de 53 de ori examenul teoretic pentru permisul auto

„Încercăm să venim în sprijinul școlilor de șoferi și să insistăm asupra importanței ca viitorii conducători auto să dobândească în timpul cursurilor cunoștințe solide atât practice cât și teoretice. Fără să dau nume, avem persoane care au dat proba teoretică de 53 de ori”, a spus prefectul Alexandru Moldovan, potrivit obiectivdesuceava.ro.

Au picat cu repetiţie

Nu este însă singurul caz. Sunt multe persoane care nu reuşesc să treacă proba teoretică sau dacă o trec, pică la cea practică. „Un domn de 27 de ani a fost respins la proba teoretică de 10 ori și la cea practică de 12 ori, neprezentându-se de 4 ori. O doamnă 40 de ani a luat proba teoretică, dar la proba practică a fost respinsă de 8 ori, tânăr de 22 de ani respins la proba teoretică de 8 ori, altul de 26 de ani respins la proba teoretică de 9 ori, persoană de 19 ani respinsă la proba teoretică de 6 ori, tot de 19 ani respins de 7 ori la proba teoretică. O doamnă de 44 de ani respinsă la proba teoretică de 12 ori”, a exemplificat prefectul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Perseverenţă la extrem: Un bărbat din Suceava a dat şi a picat de 53 de ori examenul teoretic pentru permisul auto