Antena Meniu Search
x

Peste 50 de migranţi, găsiţi ascunşi într-un TIR, în vama Nădlac II. Şoferul transporta feronerie pentru mobilier spre Germania

Peste 50 de migranţi au fost descoperiţi ascunşi într-un TIR care urma să iasă din ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II.

de Redactia Observator

la 09.06.2023, 15:40

Imagine ilustrativă Vama Nădlac
- Profimedia

Peste 50 de migranţi din Bangladesh, Siria, India, Yemen, Sri Lanka şi Nepal au fost descoperiţi ascunşi într-un TIR care urma să iasă din ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, a informat, vineri, Poliţia de Frontieră Arad.

Şoferul transporta feronerie pentru mobilier 

Şoferul este turc şi transporta feronerie pentru mobilier în Germania, printre mărfuri fiind găsiţi 54 de cetăţeni străini.

"Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Bangladesh, Siria, India, Yemen, Sri Lanka şi Nepal, care încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria cu intenţia de a ajunge în state din vestul Europei", se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră Arad, potrivit Agerpres.

De asemenea, doi migranţi au fost găsiţi ascunşi în cabina unui TIR condus de un român, care transporta materii prime pentru anvelope în Italia.

În ambele cazurile, şoferii sunt cercetaţi pentru trafic de migranţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Peste 50 de migranţi, găsiţi ascunşi într-un TIR, în vama Nădlac II. Şoferul transporta feronerie pentru mobilier spre Germania