Antena Meniu Search
x

Video Podul de la Brăila, iluminat în culorile drapelului național. De când se vor putea bucura şoferii de spectacolul de lumini unic

Podul peste Dunăre de la Brăila va fi iluminat și în culorile drapelului național. Pe lângă iluminarea clasică a podului, seara, într-un anumit interval de timp, acesta va fi „îmbrăcat“ în culorile drapelului României. 

de Adrian Obreja

la 22.07.2023, 11:27

Vezi și

În decembrie ne vom putea bucura de acest spectacol cel mai devreme. Asta pentru că până acum au fost propuse 3 variante de a ilumina podul. Nu s-a ajuns la o concluzie clară care dintre ele să fie aleasă, motivul pentru care acum se discută şi s-a propus să fie folosite toate cele 3.

Când va fi luminat podul peste Dunăre

Astfel în fiecare noapte podul să fie iluminat clasic în alb şi în fiecare noapte timp de 30 de minute să fie îmbrăcat în culorile drapelului, iar în zilele importante, cum ar fi Ziua Naţională, Ziua Drapelului sau Ziua Eroilor să fie folosită cea de a treia variantă puţin diferit. Astfel, o să fie folosită toată noapte în acele zile.

Va putea fi urmărit acest spectacol încă din decembrie pentru că până atunci sistemul trebuie testat, aprobat şi avizat astfel încât circulaţia rutieră să nu fie afectată în niciun fel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Podul de la Brăila, iluminat în culorile drapelului național. De când se vor putea bucura şoferii de spectacolul de lumini unic