Antena Meniu Search
x

Poliţist ameninţat pe Facebook după ce a amendat şi lăsat fără permis un şofer: 'Te prind şi te tai!'

Un poliţist din judeţul Dolj a fost ameninţat de un şofer pe care l-a amendat şi lăsată fără permis în urma unui control în trafic. Şoferul a scris pe Facebook că îl va tăia pe poliţist, iar sindicaliştii din Poliţie au anunţat că această faptă a trecut fără să fie sesizată de autorităţile competente.

Un poliţist din judeţul Dolj a fost ameninţat de un şofer pe care l-a amendat şi lăsată fără permis în urma unui control în trafic.

Şoferul a scris pe Facebook că îl va tăia pe poliţist, iar sindicaliştii din Poliţie au anunţat că această faptă a trecut fără să fie sesizată de autorităţile competente.

"În timp ce doamna ministru ne povestește pe la toate posturile tv cum va revoluționa Statutul Polițistului și cum vom căpăta super puteri, super protecție si super autoritate, nu mai departe de acum două zile, un stimabil cetățean care ne plătește nouă salariile, pe numele său de scenă „Emil Costinel HOȚU”, după ce a fost atins de brațul lung al legii și a rămas fără permis de conducere a postat pe pagina de FACEBOOK mai multe mesaje de amenințare la adresa agentului constatator", se arată într-o postare a site-ului sindicateuropol.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Poliţist ameninţat pe Facebook după ce a amendat şi lăsat fără permis un şofer: 'Te prind şi te tai!'