Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Polițist din Tulcea, viral pe TikTok după ce și-a pierdut cumpătul în timp ce era filmat

Un poliţist din Tulcea este cercetat de superiori după ce s-a enervat şi a reacţionat violent faţă de cel care îl filma. Agentul, care activează într-o comună din judeţ, a fost înregistrat în timp ce loveşte cu mâna telefonul îndreptat spre el. După ce au fost distribuite pe reţelele de socializare, imaginile au ajuns şi în posesia şefilor poliţistului. 

de Redactia Observator

la 18.06.2024 , 13:40

Videoclipul în care polițistul din Tulcea ar fi lovit cu mâna telefonul unei persoane ce încearcă să-l filmeze s-a răspândit rapid pe rețelele de socializare.

Pe imagini se poate observa cum omul în uniformă se enervează din ce în ce mai mult și, într-un final, își pierde cumpătul, ridică mâna și lovește.

Superiorii lui au deschis o anchetă internă și încearcă să afle circumstanțele în care a avut loc incidentul, dar s-a deschis și un dosar penal pentru loviri și alte violențe și purtare abuzivă.

Vezi și

Materialului a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea. Bărbatul riscă acum închisoarea de la 3 luni la 2 ani sau amenda și, evident, să-și piardă uniforma de polițist.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Polițist din Tulcea, viral pe TikTok după ce și-a pierdut cumpătul în timp ce era filmat