Antena Meniu Search
x

Poliţista agresată de şeful din Centrul Vechi a vrut să devină fotomodel şi cântă muzică populară

Tânăra agentă care a acuzat un comisar-şef că a agresat-o şi ameninţat-opentru că nu îi răspundea avansurilor, este o fată extrem de talentată. 

de Redactia Observator

la 01.10.2019, 16:53

Polițista ameninţată şi agresată de un comisar-șef
Poliţista agresată de şeful din Centrul Vechi a vrut să devină fotomodel şi cântă muzică populară - Instagram

Tânăra agentă care a acuzat un comisar-şef că a agresat-o şi ameninţat-o pentru că nu îi răspundea avansurilor, este o fată extrem de talentată. 

Când era mică, polițista visa să devină fotomodel, dar nu a fost să fie. Nu a renunţat, însă, la alte doua iubiri: profesia de poliţist şi folclorul.

Tânăra a absolvit Şcoala de Poliţie de la Câmpina, dar este şi interpretă de muzică populară. Legat de profesia de politist, fata are de gand sa urmeze Academia. 

Pana atunci, ea a cerut sa fie transferata de la sectia unde ofiterul sef de birou ar fi avut față de ea un comportament și un limbaj indecent. Polițistul urmează să fie audiat zilele următoare.

Politia Capitalei a declansat o verificare in urma plangerii formulate de agenta, la finalizarea audierilor și verificărilor urmând a se propune măsuri legale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteți de acord ca evazioniștii sub 1 milion de euro să scape de închisoare dacă dau banii înapoi?

Observator » Evenimente » Poliţista agresată de şeful din Centrul Vechi a vrut să devină fotomodel şi cântă muzică populară