Antena Meniu Search
x

Polițistă din Brăila, amenințată cu moartea de soț, tot polițist. S-a emis un ordin de protecție

Un polițist din cadrul IPJ Brăila s-a ales cu un dosar penal după ce și-a amenințat soția, tot polițistă, cu moartea. Femeia a reușit să obțină un ordin de protecție.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 17.10.2019, 16:47

Polițistă din Brăila, amenințată cu moartea de soț, tot polițist
Polițistul s-a ales cu dosar penal în urma amenințărilor - debraila.ro

Un polițist din cadrul IPJ Brăila s-a ales cu un dosar penal după ce și-a amenințat soția, tot polițistă, cu moartea. Femeia a reușit să obțină un ordin de protecție.

Incidentul a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, pe 11 octombrie. Agentul șef adjung Lucian Ivanov, angajat la Biroul de Ordine Publică, a amenințat-o pe femeie că o va omorî, potrivit informațiilor obținute de site-ul debraila.ro.

Speriată după un scandal care a degenerat, femeia de 34 de ani a sunat la numărul de urgență 112.

Polițiștii sosiți la fața locului i-au explicat acesteia că poate fi emis un ordin de protecție împotriva soțului, însă a refuzat.

Cearta nu a luat sfârșit aici. Pe 12 octombrie, amenințată în continuare cu moartea, femeia s-a prezentat la sediul Poliției și a depus o plângere penală.

Pe numele lui Lucian Ivanov s-a emis un ordin de protecție provizoriu și s-a deschis un dosar penal. Până la soluționarea acestuia, bărbatul este cercetat prealabil.

Conforum, sursei citate, cei doi soți au împreună trei copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Polițistă din Brăila, amenințată cu moartea de soț, tot polițist. S-a emis un ordin de protecție