Antena Meniu Search
x

Poliţiştii îi caută pe hoţii care au aruncat în aer un bancomat din Bucureşti

Un bancomat aflat la o filială din sectorul 3 a unei bănci a fost aruncat în aer, în această dimineaţă. Atacul a fost dat de trei indivizi mascaţi, care au reuşit să-i panicheze pe toţi cei aflaţi în apropiere şi care au fost treziţi brusc de deflagraţie.

de Redactia Observator

la 20.05.2019, 16:38

Vezi și

Un bancomat aflat la o filială din sectorul 3 a unei bănci a fost aruncat în aer, în această dimineaţă. Atacul a fost dat de trei indivizi mascaţi, care au reuşit să-i panicheze pe toţi cei aflaţi în apropiere şi care au fost treziţi brusc de deflagraţie. Acum reprezentanţii băncii calculează prejudiciul, în timp ce anchetatorii încearcă să afle cât mai multe despre hoţi.

O puternică explozie a zguduit în această dimineaţă un bloc din cartierul bucureştean Titan. 

Explozia bancomatului i-a şocat pe locatarii din blocul respectiv

Şocaţi, locatarii au sunat la 112. Era ora patru şi douăzeci când poliţiştii secţiei 13 au aflat că banca de la parterul blocului a fost atacată de hoţi. Imediat zona a fost împânzită de criminalişti. 

Anchetatorii au împrejmuit zona încă de la primele ore ale dimineţii şi au început să strângă probe pentru a-şi da seama despre ce tip de explozibil este vorba. Pe camerele de supraveghere au fost surprinse trei persoane însă acestea aveau feţele acoperite. 

Dimineaţa i-a găsit pe anchetatori periind zona în căutarea indiciilor. Urmele jafului i-au speriat însă pe locuitorii din zonă. 

Despre atacul de la banca din Capitală a aflat şi şeful poliţiei, Ioan Buda. Oficialul susţine că această metodă de a arunca bancomatele în aer cu ajutorul explozibilului este preluată de la hoţii din străinătate. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Modul de operare al hoţilor, preluat din străinătate

Conform anchetatorilor, modul de operare al hoţilor din Bucureşti este asemănător cu cel folosit în celelalte două jafuri care au avut loc în acest an.

Hoţii au introdus în bancomat gaz, pe care l-au detonat de la distanţă, printr-un fitil. Explozia produsă a distrus peretele bancomatului, iar hoţii au plecat cu cutia de valori. 

Reprezentanţii băncii nu au stabilit încă la cât se ridică prejudiciul cauzat de hoţi. Nu se ştie câţi bani erau în bancomat, mai ales că jaful s-a petrecut după weekend. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere şi furt calificat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Poliţiştii îi caută pe hoţii care au aruncat în aer un bancomat din Bucureşti