Antena Meniu Search
x

Pompierii din Vâlcea, în alertă. Caută un bărbat care s-ar fi aruncat în râul Olăneşti

Pompierii militari intervin, marţi după-amiază, în zona barajului Vlădeşti de pe râul Olăneşti pentru căutarea unui bărbat care s-ar fi aruncat în apă, potrivit autorităţilor din Vâlcea, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 18.06.2024 , 17:11

Pompierii din Vâlcea, în alertă. Caută un bărbat care s-ar fi aruncat în râul Olăneşti
Pompierii din Vâlcea, în alertă. Caută un bărbat care s-ar fi aruncat în râul Olăneşti - Curierul de Vâlcea

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea au precizat că sesizarea s-a făcut prin apel la 112, în zonă fiind mai multe echipaje de pompieri, care efectuează operaţiuni de salvare-căutare.

Pompierii din Vâlcea, în alertă

"Pompierii militari vâlceni au fost solicitaţi prin SNUAU 112, în data de 18 iunie a.c., să intervină pentru căutarea-salvarea unei persoane posibil căzute în râul Olăneşti, în zona barajului Vlădeşti. Au fost alocate de urgenţă forţe din cadrul Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu o autospecială de intervenţie, o autospecială pentru muncă operativă cu barca, precum şi o ambulanţă SAJ. Pompierii militari au lansat barca la apa şi execută operaţiuni specifice de căutare-salvare", a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Sorin Albinaru.

Articolul continuă după reclamă

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, Eduard Văduva, a precizat că persoana în cauză este un bărbat de 55 de ani din localitatea Vlădeşti, bunurile acestuia fiind găsite de către poliţişti în zona barajului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » Pompierii din Vâlcea, în alertă. Caută un bărbat care s-ar fi aruncat în râul Olăneşti