Antena Meniu Search
x

Presedintele Tribunalului Dambovita, urmarit penal

Ion Milosoiu, presedintele Tribunalului Dambovita, este cercetat penal pentru trafic de influenta. Ar fi luat mita 12.500 de lei pentru a se da o solute favorabila intr-un dosar penal

Alaturi de Ion Milosioiu, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Pitesti ii cerceteaza pe George Banu - pentru trafic de influenta, pe Robert Anghel (fost Eftimie) - judecat in stare de arest preventiv, Visan Eftimie si Gheorghe Doican - pentru cumparare de influenta, se arata intr-un comunicat de presa de marti al DNA.

Procurorii spun ca, pe 2 noiembrie 2010, George Banu a pretins de la Visan Eftimie si de la Robert Anghel, prin intermediul lui Gheorghe Doican, 6.000 de euro pentru judecatorul Ion Milosioiu, sustinand ca are influenta pe langa presedintele Tribunalului Dambovita.

In schimbul banilor, George Banu a promis ca Robert Anghel va fi pus in libertate in dosarul in care este judecat, in stare de arest preventiv, la Tribunalul Dambovita si ca se va dispune fata de acesta condamnarea cu suspendarea executarii pedepsei.

Procurorii i-au retinut, marti, pe George Banu, Visan Eftimie si Gheorghe Doican, urmand sa ceara judecatorilor Curtii de Apel Pitesti arestarea lor preventiva pentru 29 de zile.

In cazul presedintelui Tribunalului Dambovita, Ion Milosioiu se fac acte de urmarire penala pentru trafic de influenta, au precizat procurorii anticoruptie, informeaza Antena 3.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Presedintele Tribunalului Dambovita, urmarit penal