Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Primele imagini de la locul tragediei din Harghita, unde doi soţi au fost găsiţi împuşcaţi. Ipotezele pe care se bazează anchetatorii

Descoperire şocantă făcută într-o casă din Sărmaş, judeţul Harghita. Doi soţi au fost găsiţi împuşcaţi într-o baltă de sânge. Oamenii locuiau singuri, având un fiu plecat să muncească în Anglia.

de Redactia Observator

la 02.05.2022 , 19:16

Vecinii spun despre cei doi că erau oameni simpli, care trăiau din creşterea animalelor. Potrivit unor surse neoficiale, cuplul ar fi vândut o casă şi ar fi avut bani în cont. Motiv pentru care anchetatorii nu exclud nicio variantă.

Poliţiştii cred că este vorba de o crimă urmată de sinucidere. Şi asta pentru că bărbatul de 61 de ani ar fi fost găsit cu arma crimei în mână. Nimeni nu ştie cum de a făcut rost de pistol.

Un fiu plecat în Anglia

Vezi și

„Era calm. Nu avea probleme în familie. Băiatul plecat prin Germania, Anglia undeva. Ea mai fost plecată prin Italia, dar acum în ultimul timp n-a mai fost plecată. Unii spun că au fost împuşcaţi. Bărbatul a fost găsit în curte. Femeia în casă într-o baltă de sânge. Pistolul se afla la el în mână”, spune un vecin.

Casa unde a avut loc cumplita tragedie este izolată. Cel mai apropiat vecin se află la aproape 1 km. Încă nu se ştie când a avut loc incidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Primele imagini de la locul tragediei din Harghita, unde doi soţi au fost găsiţi împuşcaţi. Ipotezele pe care se bazează anchetatorii