Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Procurorul general sare în apărarea lui Kovesi. Lazăr anunță un punct de vedere despre raportul lui Toader

Procurorul general al României Augustin Lazăr urmează să prezinte un punct de vedere privind propunerea de revocare a şefei DNA.

de Redactia Observator

la 23.02.2018 , 10:16

Procurorul general sare în apărarea lui Kovesi! Lazăr anunță un punct de vedere despre raportul lui Toader

Procurorul general al României Augustin Lazăr urmează să prezinte un punct de vedere privind propunerea de revocare a şefei DNA.

"Având în vedere solicitările mass-media de a prezenta un punct de vedere privind propunerea ministrului Justiției de revocare din funcție a procurorului șef al Direcției Naționale Anticorupție precum și asupra raportului prezentat în acest sens, Biroul de informare și relații publice face următoarele precizări:

Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție urmează să prezinte un punct de vedere asupra celor două aspecte după publicarea și analiza raportului ministrului Justiției", anunţă ministerul Public într-un comunicat.

Articolul continuă după reclamă

Ieri, Lazăr a declarat că nu există niciun motiv întemeiat de revocare a procurorului-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi.

„Având în vedere decizia ministrului Justiției de a propune revocarea din funcție a procurorului șef al Direcției Naționale Anticorupție, domnul Augustin Lazăr, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție reafirmă poziția exprimată constant, în sensul că nu există nici un motiv legal de revocare a doamnei Codruța Kovesi”, a transmis ministerul Public.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Procurorul general sare în apărarea lui Kovesi. Lazăr anunță un punct de vedere despre raportul lui Toader