Antena Meniu Search
x

Profesor de sport din Arad, acuzat că a avut discuţii cu tentă sexuală cu o elevă de 16 ani. Bărbatul i-ar fi cerut adolescentei şi poze nud

Ancheta la Liceul "Gheorghe Lazăr" din Pecica, judeţul Arad, după ce profesorul de sport ar fi avut mai multe discuţii, cu tentă sexuală cu o elevă de 16 ani. Discuţiile s-au purtat pe internet, iar profesorul ar fi încurajat-o pe elevă chiar să-i trimită fotografii şi filmuleţe cu ea dezbrăcată. Eleva, care este crescută de bunică a mărturisit totul femeii care se ocupă de curăţenia şcolii, iar aceasta a încurajat-o să dezvăluie totul conducerii liceului. 
 

de Redactia Observator

la 25.03.2022, 07:35

Vezi și

Într-un final, tânăra a decis să povestească despre schimbul de mesaje femeii de serviciu a liceului, care a încurajat-o să meargă mai departe la conducerea instituţiei. Astfel, profesorii au aflat ce făcea colegul lor în timpul liber, informează specialarad.

I-a oferit scuze şi bani 

Profesorul de sport a venit să îşi ceară scuze adolescentei și a încercat să ofere o sumă de bani „pentru problemele de sănătate și ca să își cumpere haine”. Bunica copilei spune că banii nu au fost acceptați și a fost depusă și o plângere penală împotriva lui, familia fiind mai mult jignită de ofertă decât îmbunați.

„A spus că a venit să își ceară iertare și mi-a spus că vrea să o ajute pe fata mea. În ce sens voia să o ajute? Știe că are probleme cu coloana și a spus că vrea să o ajute și de aceea ne dă bani. Când am văzut mesajele pe care i le-a trimis, o întreba dacă îi place din genunchi, pur și simplu mi s-a făcut rău. Mesajele au fost de marți până miercuri și joi a mers fata la direcțiune că s-a speriat de el. A mers și a întrebat-o pe femeie de serviciu ce să facă și ea a trimis-o la direcțiune. Pe 17 a fost chemată de patru ori la direcțiune și când era a patra oară acolo am sunat-o eu și atunci am aflat ce se întâmplă. Am vorbit cu directorul adjunct și ea mi-a spus tot. După ce a venit cu banii la noi eu am sunat directorul ca să îi spun”, a povestit bunica fetei pentru publicaţia citată.

Polițiștii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru hărțuire. În ceea ce îl priveşte pe dascăl, acesta ar putea rămâne fără catedră. „Nu știm ce urmează să se întâmple. S-a constituit o comisie de disciplină la nivel de școală care o să cerceteze faptele și o să propună o sancțiune Consiliului de Administrație al școlii pentru că sancționarea cadrului didactic se face de către consiliu. A ne antepronunța, cu toată gravitatea faptei, nu e deloc ok. Fapta est deosebită, deci probabil sancțiunea nu va fi ușoară. În ceea ce mă privește pe mine, eu știu sigur că i-am cerut directorului Liceului „Gheorghe Lazăr” Pecica să se întindă pe o perioadă extrem de scurtă și să ia măsuri urgente. Ceea ce facem noi prin comisia de disciplină este una, dar bunica , din câte știu eu, a fost la poliție unde vor fi alte sancțiuni care nu fac decât să agraveze cercetările în partea noastră de școală, însă nu ne putem antepronunța”, a declarat Marius Gondor, directorul Inspectoratului Școlar Județean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Profesor de sport din Arad, acuzat că a avut discuţii cu tentă sexuală cu o elevă de 16 ani. Bărbatul i-ar fi cerut adolescentei şi poze nud