Antena Meniu Search
x

Video Profesor tăiat cu boxul metalic, la o școală din Mureș. A încercat să despartă doi adolescenți care se încăierau, într-o pauză

Incident şocant într-o şcoală din Mureş. Un adolescent de 15 ani şi-a atacat un coleg cu un box metalic, într-o pauză. Profesorul care era de serviciu a văzut întreaga scenă şi a sărit să-i ia agresorului arma, dar s-a ales cu o tăietură la mână. În urma atacului, elevul violent a ajuns la secţia de poliţie. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

de Sorin Tanţoş

la 21.09.2022, 14:13

Vezi și

Incidentul s-a petrecut în şcoala din comuna Band, județul Mureș, într-una dintre pauzele dintre ore. Un adolescent de 15 ani s-a luat la harţă cu un elev mai mare şi, hotărât să-l pună la punct, a scos un box metalic şi a ameninţat că-l va folosi.

Elev: Am auzit că s-au bătut doi. După aceea a venit unul cu un pumnal de acela, o armă albă.

Profesorul de serviciu a auzit scandalul şi a intervenit imediat. Atunci, furia adolescentului s-a îndreptat către dascăl. 

Elev: Profesorul a cerut să-i dea arma. Nu a vrut, iar profesorul i-a smuls-o din mână.

Pe acelaşi subiect

Aurica Sabău: purtător de cuvânt IPJ Mureş: Între un elev de 15 ani şi un cadru didactic ar fi izbucnit un conflict verbal, după ce tânărul în cauză nu ar fi vrut să predea boxul metalic, depistat asupra sa. 

Părinţii sunt îngroziţi de ceea ce se întâmplă în şcoală

Elev: Acesta cred că l-a tăiat puţin pe deget pe profesor.

Sabin Paşcan, inspector școlar general: Profesorul de educaţie fizică a anunţat imediat poliţia, iar mai apoi pe doamna director adjunct, care a informat în scris inspectoratul şcolar. 

Părinţii sunt îngroziţi de ceea ce se întâmplă în şcoala din comună.

Părinte: Nu-i normal. Este şi poliţia aproape, ar trebui să vină să ia măsuri. Trimiți copilul la şcoală şi vine bătut. Autorităţile de aici, din Band, ar trebui să ia măsuri. 

Elevul nu va putea fi exmatriculat datorită noilor legi însă va fi sancționat disciplinar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Profesor tăiat cu boxul metalic, la o școală din Mureș. A încercat să despartă doi adolescenți care se încăierau, într-o pauză