Meniu
Search
x

O femeie de 44 de ani, orbită de gelozie, şi-a luat la bătaie iubitul de 64 de ani. Bărbatul a cerut ordin de protecţie la poliţie

Poliţiştii din Făgăraş au emis un ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile pe numele unei femei de 44 de ani, după ce, într-un acces de gelozie, aceasta şi-a agresat concubinul în vârstă de 64 de ani, în acest caz desfăşurându-se cercetări pentru violenţă în familie.

De Redactia Observator la 20.09.2022, 10:59

”Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Făgăraş efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „violenţa în familie”.  Din cercetările efectuate în cauză a reieşit faptul că la data de 19 septembrie 2022, în jurul orei 20,00, pe fondul geloziei, un bărbat, în vârstă de 64 ani, ar fi fost agresat fizic de către concubina sa, în timp ce aceştia se aflau la domiciliul comun din municipiul Făgăraş”, transmite IPJ Braşov, potrivit news.ro.

În conformitate cu prevederile legale şi având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile faţă de femeia în vârstă de 44 ani.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraş, în care se va propune soluţie legală la finalizarea anchetei.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » O femeie de 44 de ani, orbită de gelozie, şi-a luat la bătaie iubitul de 64 de ani. Bărbatul a cerut ordin de protecţie la poliţie