Antena Meniu Search
x

Prognoza METEO pentru week-end

ANM anunta ca vremea va fi, in general, instabila, mai ales dupa-amiaza si seara fiind asteptate ploi. In Capitala, ziua de vineri incepe cu 16-18 grade in termometre, mai cald decat ar fi normal pentru aceasta perioada

BUCURESTI: Sambata, cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si la inceputul noptii cand vor fi conditii de averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 30 de grade, iar cea minima va fi de 17-19 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

Duminica, in Capitala, cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si seara cand vor fi conditii de averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 30 de grade, iar cea minima va fi de 17- 18 grade.

In TARA: Sambata, vremea va fi in general instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, indeosebi dupa-amiaza si la inceputul noptii, cand local in estul si in centrul tarii si in zonele de deal si de munte si pe arii restranse in restul teritoriului vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 si 31 de grade, iar cele minime, in general, intre 13 si 21 de grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

In ceea ce priveste ziua de duminica, in tara, vremea va fi usor instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, indeosebi dupa-amiaza si la inceputul noptii, cand local in sud-vestul, centrul si nord-estul tarii, precum si la munte si pe arii restranse in rest vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 si 32 de grade, iar cele minime, in general, intre 13 si 21 de grade.

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Prognoza METEO pentru week-end