Antena Meniu Search
x

Protest la Ambulanţă! Salvatorii cer să nu li se micşoreze salariile, dar şi mai multe MAŞINI şi COLEGI!

Angajaţii Serviciilor de Ambulanţă din întreaga ţară organizează, mâine, o amplă acţiune de protest prin care vor să tragă un semnal de alarmă.

Angajaţii Ambulanţei ameninţă chiar cu greva generală dacă cererile lor nu vor fi îndeplinite!

Angajaţii Serviciilor de Ambulanţă din întreaga ţară organizează, mâine, o amplă acţiune de protest prin care vor să tragă un semnal de alarmă.

Salvatorii cer mai multe maşini, dar şi mai mulţi colegi, având în vedere că unele dintre Serviciile de Ambulanţă din ţară funcţionează cu un mare deficit de personal, dar şi cu maşini vechi de ani de zile.

Liderii de sindicat au precizat, într-o scrisoare deschisă, că se va merge până la greva generală dacă Guvernul nu va îndeplini cerinţele salvatorilor.

De asemenea, angajaţii Ambulanţei au cerut Guvernului şi ca salariile lor să nu fie micşorate, având în vedere că, începând cu 1 ianuarie 2018, atunci când Legea nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice va intra în vigoare, banii pe care personalul Ambulanței îi primește drept sporuri pentru condiții deosebiute se vor diminua.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Protest la Ambulanţă! Salvatorii cer să nu li se micşoreze salariile, dar şi mai multe MAŞINI şi COLEGI!