Antena Meniu Search
x

Video Răsturnare de situaţie în cazul Loredanei, doctoriţa care a fost găsită moartă într-o clinică privată din Constanţa

Magistraţii din Constanţa au oprit incinerarea, care ar fi trebuit să aibă loc joi dimineaţă. Judecătorii au admis solicitarea mamei care vrea să-şi înmormânteze creştineşte singurul copil.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 30.04.2021, 15:00

Vezi și
  • Deciza nu este definitivă şi poate fi atacată de soţul doctoriţei.

Decizia instanţei a venit spre seară. Şi a fost primită cu  bucurie de mama doctoriţei. Aceasta vrea să îşi înmormânteze fiica după canoanele bisericeşti. Aşa ar fi vrut şi fiica ei, spune femeia. 

Mama doctoriţei: "Când a fost bolnavă de Covid m-a sunat, şi-a manifestat dorinţa să meargă la loc, lângă tatăl ei, loc luat pe numele ei. S-a întâmplat, aşa a fost să fie, avem criptă cu 3 locuri pe numele ei la cimitir."

Femeia bănuieşte că soţul fiicei sale ar fi fost violent. De aceea i s-a părut suspectă decizia acestuia de a incinera trupul. Trebuie să dovedească, acum, în faţa judecătorilor, că ginerele ei a ales incinerarea pentru că are ceva de ascuns.

Soţul Loredanei neagă acuzaţiile lansate de familie

Mama doctoriţei: "N-a vrut soţul fetei mele să discute cu mine, m-a ameninţat pur şi simplu. A spus: "Doamna Paizan, de aici încolo să va căutaţi avocati buni, pentru că ani de zile o să vă târăsc prin tribunale".

Alexandru Chircu, soţul Loredanei: "Am luat această decizie pe baza dorinţei Loredanei."

Reporter: "Sunt acuzaţii conform cărora Loredana era bătută de dumneavoastră. Şi agresată fizic. Cum comentaţi?"

Alexandru Chircu: "False. Mulţumesc că-mi spuneţi asta public, încă un motiv pentru avocat. Avocatul meu."

Mama Loredanei spune că va cere o nouă necropsie. Loredana Chircu a fost găsită fără suflare duminică dimineaţa. Era de gardă, într-un spital privat. Iar lângă trupul ei erau două seringi goale şi o fiolă de analgezic. Cauza oficială a morţii a fost stop cardio-respirator pe fondul intoxicaţiei cu o substanţă necunoscută. Criminaliştii iau în calcul varianta sinuciderii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Răsturnare de situaţie în cazul Loredanei, doctoriţa care a fost găsită moartă într-o clinică privată din Constanţa