Video

Răsturnare de situaţie în cazul Loredanei, doctoriţa care a fost găsită moartă într-o clinică privată din Constanţa

De Andreea Filip.
Publicat: 30.04.2021, 14:41.
Actualizat: 30.04.2021, 15:00

Magistraţii din Constanţa au oprit incinerarea, care ar fi trebuit să aibă loc joi dimineaţă. Judecătorii au admis solicitarea mamei care vrea să-şi înmormânteze creştineşte singurul copil.

Decizia instanţei a venit spre seară. Şi a fost primită cu bucurie de mama doctoriţei. Aceasta vrea să îşi înmormânteze fiica după canoanele bisericeşti. Aşa ar fi vrut şi fiica ei, spune femeia.

Mama doctoriţei: "Când a fost bolnavă de Covid m-a sunat, şi-a manifestat dorinţa să meargă la loc, lângă tatăl ei, loc luat pe numele ei. S-a întâmplat, aşa a fost să fie, avem criptă cu 3 locuri pe numele ei la cimitir."

Femeia bănuieşte că soţul fiicei sale ar fi fost violent. De aceea i s-a părut suspectă decizia acestuia de a incinera trupul. Trebuie să dovedească, acum, în faţa judecătorilor, că ginerele ei a ales incinerarea pentru că are ceva de ascuns.

Soţul Loredanei neagă acuzaţiile lansate de familie

Mama doctoriţei: "N-a vrut soţul fetei mele să discute cu mine, m-a ameninţat pur şi simplu. A spus: "Doamna Paizan, de aici încolo să va căutaţi avocati buni, pentru că ani de zile o să vă târăsc prin tribunale"."

Alexandru Chircu, soţul Loredanei: "Am luat această decizie pe baza dorinţei Loredanei."
Reporter: "Sunt acuzaţii conform cărora Loredana era bătută de dumneavoastră. Şi agresată fizic. Cum comentaţi?"
Alexandru Chircu: "False. Mulţumesc că-mi spuneţi asta public, încă un motiv pentru avocat. Avocatul meu."

Mama Loredanei spune că va cere o nouă necropsie. Loredana Chircu a fost găsită fără suflare duminică dimineaţa. Era de gardă, într-un spital privat. Iar lângă trupul ei erau două seringi goale şi o fiolă de analgezic. Cauza oficială a morţii a fost stop cardio-respirator pe fondul intoxicaţiei cu o substanţă necunoscută. Criminaliştii iau în calcul varianta sinuciderii.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.