Antena Meniu Search
x

Video Mama Loredanei, doctoriţa moartă din Constanţa, îşi acuză ginerele că o maltrata pe femeie şi că acum ar vrea să o incinereze pentru a ascunde vânătăile

Acuzaţii grave din partea mamei medicului de la Constanţa găsit mort în cabinet în urmă cu câteva zile. Femeia îl acuză pe soţul doctoriţei că ar fi furat trupul neînsufleţit de la casa mortuară şi doreşte să-l incinereze, deşi aceasta ar fi dorit o înmormântare creştinească. Bărbatul infirmă acuzaţiile şi spune că nu face decât să urmeze dorinţa soţiei lui. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 29.04.2021, 14:25

Vezi și

Trupul medicului Loredana Chircu ar fi trebuit incinerat în cursul dimineţii. Procesiunea a fost însă amânată de mama acesteia care a apelat la un avocat. Probele au fost încuviințate şi s-a făcut o adresă către crematoriu ca nu cumva femeia să fie incinerată.

Georgeta Ibraimov, avocat: Trupul neînsufleţit era depus la o casă mortuară. În cursul zilei soţul a încheiat un contract cu altă casă mortuară şi au furat efectiv trupul.

De altfel, mama Loredanei face acuzaţii grave împotriva soţului fiicei ei. Spune că, deşi fiica ei o menaja, crede că trăia o relaţie abuzivă. "Inima mea îmi spune că totuşi ea a fost maltratată. Ştiu că a avut mâna ruptă şi era pusă în bandaj. Nu ştiu (dacă a rupt-o el), ştiu doar că are un certificat medico-legal. M-a protejat tot timpul, dar tot atunci fiica mi-a spus că tati e gelos", a povestit Mărioara Paizan, mama medicului.

Cum răspunde soţul acuzaţiilor

Pe acelaşi subiect

Femeia spune că ar fi stat de vorbă şi cu colegii medicului care bănuiau, de asemenea, că aceasta ar fi agresată. De altfel, avocatul familiei spune că aceasta s-ar fi gândit în nenumărate rânduri la divorţ. 

Georgeta Ibraimov, avocat: Ce pot să spun este că pe mine personal m-a contactat de două ori pentru cerere de divorţ şi nu le-a dat finalitate. În momentul în care se ajunge la divorţ există mereu motive.

Soţul medicului neagă acuzaţiile şi spune că a apelat la un avocat şi va lua măsuri legale în acest sens. În privinţa deciziei de incinerare, bărbatul spune că urmează strict dorinţa soţiei lui, şi nu ar încerca să ascundă dovezi cum este acuzat.

"Loredana a trăit cu mine în ultimii 10 ani, nu cu mama ei. Eu şi copilul suntem familia Loredanei. Ştiu că este împotriva voinţei rudelor, dar în acest moment nu ei decid, eu decid, şi eu decid pe baza a ceea ce eu şi Loredana am discutat", a declarat soţul.

Ipoteză cumplită în cazul morţii Loredanei

Femeia de 38 de ani era angajată la spitalul privat din Constanţa ca medic internist. Era căsătorită şi avea un copil. De curând fusese infectată cu coronavirus şi a trecut cu greu peste boală. Reprezentanţii spitalului spun că nu şi-au dat seama că avea nevoie de ajutor.

Conducerea spitalului: Aceasta a intrat de tură fără sa prezinte vreo problemă vizibilă. Dispariția fulgerătoare a colegei noastre ne-a marcat pe toți și suntem alături de familia îndoliată.

Mesajul transmis de reprezentanţii spitalului privat

Loredana Chircu avea 38 de ani, era căsătorită şi avea un copil. Femeia acuza probleme în ultima perioadă, din cauza epuizării, însă specialiştii încă nu au stabilit cu exactitate motivul care a dus la decesul doctoriţei.

La câteva ore după producerea tragediei, reprezentanţii spitalului privat din Constanţa au anunţat decesul doctoriţei pe pagina de Facebook a instituţiei şi au postat următorul mesaj: "Doliu la Heka Hospital. Cu profund regret anunțăm decesul colegei noastre, în vârstă de 38 de ani, Chircu Loredana, medic specialist Medicina Internă. Aceasta a intrat de gardă la ora 20:00, fără să prezinte vreo problemă vizibilă. Pe tot parcursul gărzii a avut două consultații. Dispariția fulgerătoare a colegei noastre ne-a marcat pe toți și suntem alături de familia îndoliată. Sincere condoleanțe! Echipa Spitalului Heka".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Mama Loredanei, doctoriţa moartă din Constanţa, îşi acuză ginerele că o maltrata pe femeie şi că acum ar vrea să o incinereze pentru a ascunde vânătăile