Antena Meniu Search
x

Video Război în lumea clanurilor din Timişoara. Un interlop jură răzbunare duşmanilor cu pistolul în mână: ”Pe mine nu mă omorâţi, bă!”

Timişoara, vestul sălbatic al României. Oraşul în care interlopii flutură pistoalele pe Facebook, iar migranţii se luptă cu cuţitele. După ce, recent, un refugiat a fost ucis în stradă, o filmare cu un interlop care îşi ameninţă cu pistolul rivalii arată că răfuielile au ajuns într-o etapă periculoasă pentru toată lumea. În oraşul fără de lege, oamenii nu se mai simt în siguranţă.

de Cătălina Pătru

la 21.04.2021, 19:35

Sile Bocz, interlop: "Uitaţi aici, îl vedeţi? Uite aici, uite gloanţe aici! Uite aici glonţ, l-ai văzut? Bă, ultimul eu mi-l trag în cap. Atâta vă jur! Pe mine nu mă omorâţi, bă! Pe mine nu mă omorâţi!"

E război în lumea clanurilor din Timişoara. Un interlop jură răzbunare duşmanilor pe Facebook cu pistolul şi glonţul în mână. Rivalii i-au cerut taxă de protecţie şi i-au ameninţat cu moartea copiii. 

Sile Bocz, interlop: "Au venit 70– 80 de inşi peste mine în Timişoara. Au venit șmecherii. Dacă nu aveam cuțitul ăla, Drăgane, Deiane, mă omorați cum l-ați omorât pe ăla de i-ați scos dinții din gură. Ce dacă mai vând un drog, mai am și eu acolo."

Bărbatul are un trecut plin de infracţiuni: o tentativă de omor, mai multe furturi şi conducere fără permis. Cumulat, a făcut puşcărie 16 ani. Poliţiştii de la Seviciul de Investigaţii Criminale au descins azi dimineaţă în locuinţa în care stă cu chirie şi i-au confiscat pistolul. După live-ul făcut pe Facebook, în prezenţa mascaţilor, una din maşinile bărbatului a fost atent percheziţionată.

Pe acelaşi subiect

Vestul României a devenit Vestul sălbatic. Bandele rivale se războiesc de multă vreme, fac legea în zonă şi stârnesc teroare. Anii trecuţi, un rival al clanului Udrea a ajuns la spital cu o sabie înfiptă în umăr. A urmat o încăierare chiar în secţia de urgenţe a spitalului.

Cum a ajuns Timișoara să fie stăpânită de bande certate cu legea

Cele mai multe clădiri istorice din oraşul cu de peste 300 000 de locuitori, orientat spre Occident, sunt deţinute de clanul Cârpaci: 144 de clădiri, printre care şi spitale, au ajuns pe mâna interlopilor cu ajutorul unor funcţionari publici sau prin intimidarea proprietarilor de drept. Membrii clanului se laudă cu maşini de sute de mii de euro, dar şi cu zeci de dosare penale peste care s-a aşternut praful.

Localnic: "Am milă de ei că nu au unde sta, dar trebuie luată legătura cu organele naţionale."

Localnic: "Nu ştiu dacă este normal să aibă aşa o libertate de a circula cum vor, pe unde vor."

Pe lângă clanuri, grupurile de migranţi răspândesc şi ele frica în Timişoara. Zilele trecute, un bărbat a fost înjunghiat mortal ziua, în stradă, într-un conflict izbucnit între două găşti. Poliţiştii au publicat pozele cu atacatorii şi cer ajutor. Cine îi recunoaşte, să sune imediat la 112.

Dominic Fritz, primar Timişoara: "Incidentul a fost deocamdată ocupat, dar este clar că acolo unde există o populaţie care nu are adăpost. E clar că ceastă problemă nu mai poate fi ignorată."

Migranţii vin din Afganistan, Pakistan sau Siria şi se adăpostesc în clădirile părăsite din oraş, până găsesc o călăuză care să-i treacă graniţa fraudulos, spre ţările din Occident. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Război în lumea clanurilor din Timişoara. Un interlop jură răzbunare duşmanilor cu pistolul în mână: ”Pe mine nu mă omorâţi, bă!”