Antena Meniu Search
x

Video Reacţia a două turiste din Spania după ce au descoperit ce se ascundea în apartamentul pe care l-au închiriat în Bucureşti: „Am dormit cu cuțitele pe noptieră”

Au vrut să aibă parte de vacanţa visurilor lor în România, dar două tinere din Spania au trăit o experienţă de groază, după ce au descoperit înspre ce ducea o uşă din apartamentul închiriat în Bucureşti.

de Monica Palade

la 25.01.2023, 11:45

Femeile s-au filmat intrând în fiecare încăpere, însă după ce au văzut că se află după o uşă, s-au speriat de-a dreptul. „Îmi dă fiori”, a spus cea care filma. Dincolo era o scară veche, care părea să nu ducă spre nicăieri. Cum s-au speriat, cele două spanioloaice nu au avut curaj să meargă mai departe. Aşa că îngrozite, au blocat uşa cu ce au apucat.

"Am dormit cu cuțitele pe noptieră”

Imaginile au devenit virale, după ce tinerele le-au postat pe TikTok. Ulterior, ele au revenit cu alte două filmări, iar într-un final, după ce au discutat cu proprietarul şi au aflat că nu au motive să îşi facă griji, una dintre ele a avut curaj să exploreze şi dincolo de uşă, ca să afle că acea scară chiar nu ducea nicăieri, decât la nişte contoare.

La sfârşitul celui de-al treilea clip, turistele spun că deşi sunt în viaţă, nu au scăpat total de spaimă şi că au dormit cu cuţitele pe noptieră. „Concluzie, suntem în viață, totul este minunat. Am vorbit cu proprietarii și ne-au spus că nu sunt probleme, că totul este în siguranță, că nu este nimic în neregulă, că sunt doar contoare de gaz şi că nu trebuie să ne fie frică. Dar, pentru orice eventualitate, am dormit cu cuțitele pe noptieră”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Reacţia a două turiste din Spania după ce au descoperit ce se ascundea în apartamentul pe care l-au închiriat în Bucureşti: „Am dormit cu cuțitele pe noptieră”