Antena Meniu Search
x

Fiul lui Florin Busuioc, prima reacţie după ce Busu a suferit un infarct, la Craiova

Fiul lui Florin Busuioc a avut prima reacţie după ce Busu a suferit un infarct, la Craiova, la finalul spectacolului în care a jucat, marţi, pe scena Filarmonicii Oltenia. 

Fiul lui Florin Busuioc, declaraţie după infarctul actorului
Fiul lui Florin Busuioc, prima reacţie după ce Busu a suferit un infarct, la Craiova - spynews

Fiul lui Florin Busuioc a avut prima reacţie după ce Busu a suferit un infarct, la Craiova, la finalul spectacolului în care a jucat, marţi, pe scena Filarmonicii Oltenia. 

Florin Busuioc jr. are 27 de ani şi este fiul actorului din prima căsătorie, cu o doctoriţă din Piatra Neamţ. Mama tânărului, Marieta, este cea care i-a dat vestea, miercuri de dimineaţă.

"Am aflat dimineaţă, de la mama mea. Îmi pare extrem de rău. Îi doresc însănătoşire grabnică:", a fost tot ce a spus Florin Busuioc Jr. pentru spynews.ro.

Florin Busuioc Jr. a devenit cunoscut în urmă cu câţiva ani, când a participat la preselecţiile unui show de talente. Atunci a mărturisit că este fiul actorului Florin Busuioc şi şi-a spus povestea de viaţă. A spus că între el şi tatăl lui nu există nicio relaţie, pentru că acesta l-a abandonat când era mic.

Florin Busuioc este tatăl a trei copii, un băiat, Florin Jr., din căsătoria cu Marieta, şi două fete, Natalie şi Catinca, din relaţia cu Liliana.

Florin Busuioc a ajuns miercuri după-amiază la Spitalul Fundeni din Capitală. Actorul a fost transportat din Craiova cu un elicopter SMURD. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Fiul lui Florin Busuioc, prima reacţie după ce Busu a suferit un infarct, la Craiova