Antena Meniu Search
x

Şansă la postul de medic specialist pentru Eugen Țieranu, tânărul medic rezident care a asistat operaţia lui Florin Busuioc

Eugen Țieranu, tânărul medic rezident care a asistat operaţia lui Florin Busuioc, va participa la concursul de ocupare a unui post ca medic specialist, după ce îşi va finaliza rezidenţiatul, a anunţat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Eugen Ţieranu ar putea deveni medic specialist la spitalul din Craiova
Medicul rezident Eugen Țieranu va participa la un concurs pentru postul de medic specialist - Eugen Țieranu - Facebook

Eugen Țieranu, tânărul medic rezident care a asistat operaţia lui Florin Busuioc, va participa la concursul de ocupare a unui post ca medic specialist, după ce îşi va finaliza rezidenţiatul, a anunţat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Intervenţia chirurgicală a fost făcută de o echipă formată dintr-un medic primar, unul specialist şi un medic rezident.

Florin Busuioc, operat de o echipă condusă de Dr. Paul Trașcă

Operația  a fost realizată în cadrul Clinicii de  cardiologie intervențională din cadrul SCJU Craiova, de către o echipă condusă de Dr. Paul Trașcă, medic primar cu competență în cardiologie intervențională și asistat de  dr. Eugen Țiereanu, medic rezient  anul 5 și dr. Emilia Goanță, medic specialist  cu competență europeană în  electrofiziologie.

Medicii specialiști  au aplicat procedurile medicale care se impun în astfel de situații, inclusiv montarea unui stent.

Eugen Țieranu a asistat operaţia lui Busu

"Pacientul a beneficiat de intervenţia medicilor în momentul în care a fost nevoie, la timp, practic el a fost resuscitat de echipele SMURD, transportat la unitatea de primiri urgenţe, acolo i s-a făcut o procedură iniţială tromboliză iar apoi a fost stentat în 3 ore de la producere infarctului. A fost un infarct masiv. Medicul care a stentat este un medic primar, medicul rezident despre care se vorbeşte că ar fi făcut intervenţia a asistat la această procedură. De asemenea, în sală s-a mai aflat un medic electro-fziolog cu competenţe europene. Florin Busuioc a avut parte de cele mai bune îngrijiri şi are în continuare parte de cele mai bune îngrijiri la Spitalul din Craiova” a precizat ministrul Pintea.

Ministrul Sănătăţii a adăugat că se bucură pentru faptul că în sala de operaţie s-a aflat şi medicul rezident Eugen Țieranu, pentru că faptul că a asistat la intevenţie îl va ajuta în carieră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Şansă la postul de medic specialist pentru Eugen Țieranu, tânărul medic rezident care a asistat operaţia lui Florin Busuioc