Antena Meniu Search
x

Reghe a plecat de la Steaua! Iată unde va merge antrenorul

În ediţia specială de Paşte, la „Next Star”, cele mai mari vedete şi cei mai talentaţi copii cu suflet mare au venit să-i ajute pe care cu care soarta nu a fost atât de blândă

În ediţia de joi, de la 20:30, la Antena 1, Laurenţiu Reghecampf se numără printre persoanele care sunt întotdeauna alături de Dan Negru în serile speciale în care minunile au loc pe scena show-ului cu talente.

„Reghecampf a părăsit Steaua cu câteva ore înainte semifinalei cu Dinamo. Suna a bombă de presă, dar de fiecare dată când l-am rugat pe Reghe să vină să-i ajute şi să-i susţină pe copii, a făcut-o. L-am sunat zilele trecute rugându-l să vină la filmarea Next Star de Paşte cu toate că ştiam că e în cantonament cu echipa. A acceptat fără să stea pe gânduri. Cred că asta e menirea sportului, să construiască mentalităţi şi caractere, nu vedete!”, spune vedeta Antenei 1.

Laurenţiu Reghecampf mărturiseşte că fiecare apel de la Dan Negru este o bucurie pentru că îi face o mare plăcere să ajute copiii care au nevoie de sprijin: „Sunt întotdeauna alături de copii. Nu suport să-i văd că suferă”, mărturiseşte Reghe. Antrenorul a făcut posibil primul pas de care Alex are nevoie pentru a putea merge din nou. Întreaga poveste va putea fi urmărită la „Next Star” în ediţia de joi, de la 20:30, la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Reghe a plecat de la Steaua! Iată unde va merge antrenorul