Antena Meniu Search
x

Români cercetaţi pentru trafic de migranţi. Două camioane pline ochi, oprite când încercau să treacă ilegal graniţa în Ungaria

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat 76 de cetăţeni din diverse state, ascunşi în două autoutilitare, în încercarea de a trece ilegal frontiera în Ungaria.

de Redactia Observator

la 03.03.2023, 11:47

Au fost descoperiţi peste 70 de migranţi
Au fost descoperiţi peste 70 de migranţi - Poliţia de Frontieră

''În noaptea de 02-03 martie, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, doi cetăţeni români, aflaţi la volanul unor autoutilitare înmatriculate în România. Şoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, paleţi pe ruta România-Italia'', a transmis, vineri, Poliţia de Frontieră.

Sursa citată a precizat că, în compartimentul pentru marfă, au fost descoperiţi ascunşi 76 de cetăţeni străini. Poliţiştii au stabilit că sunt cetăţeni din Bangladesh, Pakistan, Egipt, Nepal, Sri Lanka, India, Siria, Maroc şi Palestina, care au intrat legal în ţară în baza documentelor personale şi intenţionau să ajungă în mod fraudulos într-un stat din vestul Europei.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de migranţi pentru şoferii români şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetăţenii depistaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Români cercetaţi pentru trafic de migranţi. Două camioane pline ochi, oprite când încercau să treacă ilegal graniţa în Ungaria