Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Românul care participă la Ultramaratonul de la Cercul Polar are probleme! Mesaj de la Tibi Uşeriu, din mijlocul pustiului îngheţat: "Trebuie să mă vadă un medic!"

Tibi Uşeriu este singurul român care a luat startul în acest an în Ultramaratonul de la Cercvul Polar, competiţie pe care anul trecut a câştigat-o. În a patra zi de concurs, el a trimis un mesaj din mijlocul pustiului îngheţat: "Trebuie să mă vadă un medic!"

de Redactia Observator

la 14.03.2017 , 14:42

Tibi Uşeriu este singurul român care a luat startul în acest an în Ultramaratonul de la Cercvul Polar, competiţie pe care anul trecut a câştigat-o. În a patra zi de concurs, el a trimis un mesaj din mijlocul pustiului îngheţat: "Trebuie să mă vadă un medic!"

"Îi 12 noaptea acuma. Aici am dormit, am dormit trei ore întregi. Acum am tură scurtă, 52 de kilometri, şi-n Inuvik avem duş şi acolo o să mă pregătesc pentru ice road. Trebuie să mă vadă un medică, că mi-o degerat un picior... şi nu ştiu dacă... să nu îmi facă probleme, ştii... De la oul piciorului în sus. Cumva am rămas descoperit peste noapte, cum mi-o fost amorţit, tot mi-o degerat, îi praf. Mi-au dat acum o cremă, dar medicul nu-i, că-i cu ăilalţi. 11 îs căzuţi deja, din câte am înţeles. Şi spaniolul, şi... 11 îs abandonaţi. Că de acum începe greul. Avem nişte nopţi oribile. Vai de capul meu ce frig îi! Deci, te termină! Am plecat de acolo, de la punctul celălalt, şi n-am putut. Am mers cred că 20 de kilometri şi o trebuit să mă opresc. Au fost acolo nişte bucătţi de te lua naiba. După jumate de oră a trebuit să mă ridic, să mă duc, atât era de frig. Ferească Dumnezeu. Am început să protejez acum din timp, cu haine mai multe. Că mergeam numai cu două perechi de pantaloni, ca să pot să merg. Acum deja am patru. Ne auzim peste opt orea! Paaa!", spune Tibi, într-o convorbire telefonică publicată de Tăşuleasa Social, pe contul oficial de facebook, în urmă cu aproximativ două ore.

Tibi e primul în acest moment n cursa infernală care are loc la temperaturi maxime de -25 de grade, cu peste 12 ore avans faţă de al doilea clasat, dar mai are de parcurs încă trei etape, cele mai dificile ale concursului. Startul s-a dat vineri, de la Eagle Plains, Canada, la ora locală 9:00.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Românul care participă la Ultramaratonul de la Cercul Polar are probleme! Mesaj de la Tibi Uşeriu, din mijlocul pustiului îngheţat: "Trebuie să mă vadă un medic!"