Antena Meniu Search
x

Curs valutar

S-a dus la mare ca să moară. Un tânăr de 34 de ani din București s-a aruncat de la etajul 10 al unui hotel din Mamaia

Tragedie marți dimineața, în jurul orei 3, într-un hotel din Mamaia. Un turist de 34 de ani, din București, s-a aruncat de la etajul 10. Bărbatul, care era IT-ist de profesie, părăsise inițial locația, unde a fost cazat, însă a revenit și și-a pus capăt zilelor.

de Cristina Niță

la 06.08.2024 , 14:58

S-a dus la mare ca să moară. Un tânăr de 34 de ani din București s-a aruncat de la etajul 10 al unui hotel din Mamaia

Surse Observator spun că tânărul ar fi fost diagnosticat cu cancer. Nu se știe deocamdată dacă a lăsat în urma sa și un bilet de adio. Tragedia a avut loc dimineața, la ora 3, când bărbatul a plonjat de la etajul 10, în zona piscinei Hotelului Parc.

Pompierii ISU Dobrogea au intervenit cu un SMURD B2 Mamaia și cu un SMURD C Palas, însă pentru bărbat impactul cu solul i-a fost fatal. Poliiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ce spun polițiștii

Articolul continuă după reclamă

În această dimineață, în jurul orei 03:05, polițiști din cadrul Secției de Poliție Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană s-ar fi aruncat de la etajul 10 al unui hotel din stațiunea Mamaia.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat de 34 de ani. La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Cristina Niță Like

Ce iubesc la profesia asta? E simplu. Faptul că nicio zi nu seamănă cu cealaltă.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » S-a dus la mare ca să moară. Un tânăr de 34 de ani din București s-a aruncat de la etajul 10 al unui hotel din Mamaia