Antena Meniu Search
x

S-a prăbuşit de pe bicicletă, în braţele morţii. Bărbatul de 58 de ani s-a stins sub ochii prietenilor cu care plecase din Buzău, la plimbare

Pentru un bărbat în vârstă de 58 de ani, viaţa s-a sfârşit brusc, în timpul unei plimbări pe bicicletă. Acesta s-a prăbuşit fără viaţă, după ce i se făcuse rău. Făcea parte dintr-un grup de nouă biciclişti şi începuseră cu toţii călătoria din Buzău.

de Redactia Observator

la 22.04.2023, 15:11

Bărbatului i s-a făcut rău în timp ce mergea pe bicicletă
Bărbatului i s-a făcut rău în timp ce mergea pe bicicletă - Shutterstock (scop ilustrativ)

Un bărbat de 58 de ani a murit, sâmbătă, după ce i s-a făcut rău în timp ce mergea cu bicicleta. El făcea parte dintr-un grup de nouă biciclişti care au plecat din Buzău.

S-a prăbuşit, mort, de pe bicicletă

”Astăzi, 22 aprilie, ora 11.58, am fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că în comuna Dumitreşti, pe DN 2N, o persoană a căzut de pe bicicletă”, a transmis, sâmbătă, ISU Vrancea. Sursa citată a precizat că unui bărbat, în vârstă de 58 de ani, i s-a făcut rău în timpul mersului şi a căzut de pe bicicletă. ”Acestuia i s-au aplicat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, s-a constatat decesul”, a prefcizat sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » S-a prăbuşit de pe bicicletă, în braţele morţii. Bărbatul de 58 de ani s-a stins sub ochii prietenilor cu care plecase din Buzău, la plimbare