Antena Meniu Search
x

Video Șapte militari americani de la Baza Deveselu, implicați într-un accident rutier în Olt. Maşina în care se aflau s-a răsturnat, iar cinci dintre ei au ajuns la spital

Șapte militari americani au fost implicați, miercuri seara, într-un accident rutier produs pe un drum din județul Olt. Maşina cu 8+1 locuri în care se aflau s-a răsturnat în afara părţii carosabile, după ce şoferul a pierdut controlul volanului. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 30.11.2023, 14:16

Vezi și

Accidentul a avut loc pe șoseaua de centură a municipiului Caracal. Cinci dintre militari, trei bărbaţi şi două femei, au fost transportaţi la spitalul din Caracal. Erau conştiente şi cooperante, au mai multe traumatisme, dar nu sunt în stare gravă. Poliţiştii l-au testat pe şofer, şi el militar, dar nu consumase nici alcool şi nici droguri înainte de a se urca la volan. 

Ce spun poliţiştii

„La data de 29 noiembrie 2023, în jurul orei 18,10, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, la intersecția VO 6 G cu Drumul Comunal 147, din municipiul Caracal, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Caracal.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, în timp ce conducea un autoturism de 8+1 locuri, în care se aflau șapte persoane, la intersecția VO 6 G cu Drumul Comunal 147, din municipiul Caracal, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Cinci dintre pasageri au fost răniți în accident, fiind transportați la Spitalul Municipal Caracal. Starea acestora nu ar fi una gravă. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii au întocmit actele de constatare a evenimentului, urmând a fi înaintate unității de parchet competentă cu soluționarea cauzei”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Șapte militari americani de la Baza Deveselu, implicați într-un accident rutier în Olt. Maşina în care se aflau s-a răsturnat, iar cinci dintre ei au ajuns la spital