Antena Meniu Search
x

Scandal conjugal, întrerupt de jandarmi. Bărbatul, beat bine, îşi terorizase soţia şi făcuse casa praf. Nu s-a calmat decât la secţie

Un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost imobilizat de jandarmii tulceni după ce şi-a ameninţat soţia şi a distrus mobila în casă. Individul a continuat să fie agresiv cu femeia chiar şi după apariţia echipei de intervenţie.

de Redactia Observator

la 29.06.2023, 15:22

Scandal conjugal, întrerupt de jandarmi
Scandal conjugal, întrerupt de jandarmi - Shutterstock (scop ilustrativ)

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea a anunţat joi, printr-un comunicat de presă citat de news.ro, că o femeie de 50 de ani a sunat la 112, miercuri seara, şi a cerut ajutorul jandarmilor deoarece soţul ei avea un comportament violent. 

Bărbatul îşi terorizase soţia

“În momentul în care au ajuns jandarmii la adresa indicată, au fost întâmpinaţi de femeia care a reclamat conflictul, iar după puţin timp şi-a făcut apariţia şi soţul acesteia, care a luat un scaun metalic cu intenţia de a-şi lovi soţia, continuând să-i aducă injurii şi ameninţări cu acte de violenţă. Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, a fost imobilizat şi condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea. Femeia a declarat faptul că atunci când a venit de la serviciu, şi-a găsit soţul sub influenţa băuturilor alcoolice, după care au urmat mai multe schimburi de replici, bărbatul devenind agresiv”, a transmis IJJ  Tulcea.

De asemenea, bărbatul respectiv a distrus şi mobila din locuinţă în timpul scandalului. Bărbatul este cercetat pentru violenţă în familie, pe numele său fiind emis de către poliţişti şi un ordin de protecţie provizoriu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Scandal conjugal, întrerupt de jandarmi. Bărbatul, beat bine, îşi terorizase soţia şi făcuse casa praf. Nu s-a calmat decât la secţie