Antena Meniu Search
x
LIVE

Scandal conjugal, întrerupt de jandarmi. Bărbatul, beat bine, îşi terorizase soţia şi făcuse casa praf. Nu s-a calmat decât la secţie

Un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost imobilizat de jandarmii tulceni după ce şi-a ameninţat soţia şi a distrus mobila în casă. Individul a continuat să fie agresiv cu femeia chiar şi după apariţia echipei de intervenţie.

De Redactia Observator la 29.06.2023, 15:22
Scandal conjugal, întrerupt de jandarmi
Scandal conjugal, întrerupt de jandarmi - Shutterstock (scop ilustrativ)

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea a anunţat joi, printr-un comunicat de presă citat de news.ro, că o femeie de 50 de ani a sunat la 112, miercuri seara, şi a cerut ajutorul jandarmilor deoarece soţul ei avea un comportament violent. 

Bărbatul îşi terorizase soţia

“În momentul în care au ajuns jandarmii la adresa indicată, au fost întâmpinaţi de femeia care a reclamat conflictul, iar după puţin timp şi-a făcut apariţia şi soţul acesteia, care a luat un scaun metalic cu intenţia de a-şi lovi soţia, continuând să-i aducă injurii şi ameninţări cu acte de violenţă. Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, a fost imobilizat şi condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea. Femeia a declarat faptul că atunci când a venit de la serviciu, şi-a găsit soţul sub influenţa băuturilor alcoolice, după care au urmat mai multe schimburi de replici, bărbatul devenind agresiv”, a transmis IJJ  Tulcea.

De asemenea, bărbatul respectiv a distrus şi mobila din locuinţă în timpul scandalului. Bărbatul este cercetat pentru violenţă în familie, pe numele său fiind emis de către poliţişti şi un ordin de protecţie provizoriu.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Scandal conjugal, întrerupt de jandarmi. Bărbatul, beat bine, îşi terorizase soţia şi făcuse casa praf. Nu s-a calmat decât la secţie