Antena Meniu Search
x

Video Scandal după ce filmul "California Dreamin", cu scene explicite, a fost difuzat în centrul Buzăului, deşi în public se aflau mulţi copii

Este scandal în Buzău, după încheierea festivalului de arte din oraş, unde a fost proiectat şi filmul "California Dreamin", în regia lui Cristian Nemescu. Filmul a fost proiectat în piaţa din centrul oraşului, iar scenele cu conţinut sexual explicit ar fi fost vizionate şi de copii. 

de Adrian Obreja

la 12.09.2023, 14:21

Vezi și

Festivalul de Arte din Buzău s-a terminat cu scandal, după proiecţia filmului "California Dreamin". Difuzarea peliculei în centrul Buzăului a provocat o serie de critici, întrucât filmul conţine mai multe scene sexuale explicite, la care au fost martori zeci de minori. 

Organizatorii spun că au avertizat participanţii cu privire la scenele cu conţinut explicit

Adrian Obreja: "Scenele respective au putut fi vizionate de copiii care au venit împreună cu părinţii la festival. Adulţii, cei mai mulţi dintre spectatori, au filmat acele secvenţe cu telefoanele mobile, după care au postat acele clipuri pe reţelele de socializare. Clipuri care au strâns, evident, foarte multe comentarii de la oameni care îşi exprimau indignarea faţă de aceste scene sexuale cu conţinut foarte explicit. Este motivul pentru care poliţia a demarat o anchetă la finalul festivalului, iar concluzia acesteia este faptul că nu se impun sancţiuni pentru organizatori, mai ales că aceştia au catalogat şi au anunţat încă dinaintea difuzării filmului că acesta nu este recomandat minorilor sub 12 ani.

Ba mai mult, înaintea difuzării acestui film, voluntarii acestui festival au anunţat pe câţi mai mulţi spectatori că filmul conţine astfel de scene sexuale cu conţinut explicit şi au încercat să-i îndepărteze pe minori, însă nu toţi părinţii au plecat cu minorii de la acest film.

Primarul oraşului Buzău susţine organizatorii şi susţine faptul că oamenii au fost anunţaţi de existenţa unor astfel de scene pe parcursul filmului şi nu consideră ceva ieşit de comun faptul că se ştia că există astfel de scene în film.

Aşadar, festivalul s-a încheiat cu această anchetă a poliţiei. Filmul a fost difuzat în Piaţa Dacia din Buzău duminică seara."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Scandal după ce filmul "California Dreamin", cu scene explicite, a fost difuzat în centrul Buzăului, deşi în public se aflau mulţi copii