Antena Meniu Search
x

Video Scandal la un liceu din Baia Mare. O profesoară susține că are fractură de stern și trei coaste rupte, după ce ar fi fost lovită de un elev

Scandal de proporţii la un liceu din Baia Mare! După ce zilele trecute a apărut pe internet o filmare în care o profesoară pare să îmbrâncească un elev, acum femeia spune că de fapt ea ar fi fost victima. Dascălul susţine că a fost lovit de băiat şi că are o fractură de stern şi trei coaste rupte. 

de Redactia Observator

la 03.10.2021, 21:33

Vezi și

Conflictul între profesoara de 47 de ani de la Colegiul Tehnic Grigore Bariţiu, din Baia Mare şi elevul ei de clasa a noua a avut loc miercuri, la ora de biologie. Băiatul ar fi cerut să plece mai devreme de la oră, însă femeia a refuzat şi de aici ar fi pornit scandalul. 

Profesoară: Măi, copile, nu mă împinge! 

Deşi în imagini pare că profesoara este cea care îl îmbrânceşte pe elev, femeia susţine că nu aşa au stat lucruri. 

Anca Pop, agent de poliţie: Poliţiştii din Baia Mare au fost sesizaţi prin plângere, de către o femeie de 47 de ani din municipiu, despre faptul că la data de 29 septembrie, în jurul orei 13, în timp ce se afla la locul de muncă, ar fi fost agresată de către un tânăr. 

Pe acelaşi subiect

Anchete în urma incidentului

Profesoara a făcut public şi un certificat medico-legal din care reiese că are o vânătaie. Dascălul susţine că la tomograf s-a putut vedea adevărata gravite a leziunilor sale: o fractură de stern şi trei coaste rupte. Iar acum cadrul didactic vrea să obţină un nou document de la medicii legişti. 

Anca Pop, agent de poliţie: Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului. 

Şi conducerea liceului a demarat o anchetă internă. 

Simona Popescu, directorul liceului: Am convocat, într-o şedinţă de urgenţă, consiliul de administraţie al şcolii, care a constituit comisia de cercetare disciplinară care va analiza conduita doamnei profesor. A fost convocat consiliul clasei, în care se va analiza comportamentul elevului. 

Contactată de echipa Observator, profesoara a refuzat să facă declaraţii până când va primi noul certificat medico-legal. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Scandal la un liceu din Baia Mare. O profesoară susține că are fractură de stern și trei coaste rupte, după ce ar fi fost lovită de un elev