Antena Meniu Search
x

Video Scandal monstru în Cluj. Un biker s-a năpustit asupra unui şofer, după ce a fost lovit în trafic. Oamenii au sărit să îi despartă

Scandal monstru, ieri, după amiază, în faţa spitalului Oncologic din Cluj Napoca, după ce şoferul unui autoturism a lovit din spate un scuterist.

de Redactia Observator

la 13.09.2023, 09:04

Vezi și

Incidentul a generat o adevărată ceartă între cei doi, iar până la bătaie nu a fost decât un pas. Deşi nu a fost o tamponare serioasă, în imagini se vede cum bikerul devine extrem de recalcitrant, iar un bărbat şi o femeie încearcă să îl liniştească, însă fără niciun rezultat.

După câteva cuvinte dure, agresorul loveşte cu piciorul portiera maşinii şi se năpusteşte şi asupra şoferului, pe care îl loveşte cu pumnii, fără să ţină cont că lângă acesta se afla şi o femeie. În tot acest timp, circulaţia a fost blocată, iar ceilalţi participanţi la trafic au sărit să îi despartă. Conflictul a ajuns şi la urechile poliţiştilor, care au deschis o anchetă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Scandal monstru în Cluj. Un biker s-a năpustit asupra unui şofer, după ce a fost lovit în trafic. Oamenii au sărit să îi despartă